Bántanak az emberek, hogy vágjak vissza nekik?
Sziasztok.
Nem nyílok meg könnyen senkinek, pont az ilyen sérelmek miatt, de ha mégis, állandó szivatásokat, beszólásokat kapok, pedig nem tartom magam lúzernek, és szerintem mások sem, csak simán csendes vagyok. (tanáraim, ismerősök, haverok részéről főleg) Évekig nem volt baj, felvettem egy szerepet, ami miatt kerültek az emberek, és tartottak tőlem, így a kibeszélések, beszólások max a hátam mögött folyhattak, de amiről nem tudok nem fáj. Ahogy felfedtem valós énemet (eldobtam a fekete ruháimat) kb akkoriban kezdődtek ezek, nem tudom minek a hatására. Úgy érzem az ismerőseim elnyomnak, és lenéznek, és nem tudok mit tenni. Velük nem beszélhetek az ilyenekről, mert hülyének néznének. Sokszor ledermedek egy egy beszólás után, és semmi nem jut eszembe, mivel kéne visszavágni, na és nem is ez az erősségem sem. Ilyenkor csendben elkullogok, hogy ne baszogassanak tovább. :(
nem nagyon vannak ijesn fajta sérelmeim, de 100%ban egyet értek az elöttem szólóval.
A BOSSZÚ OJAN ÉTEL, AMIT HIDEGEN ESZNEK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!