Hogy bírják az emberek ezt megtenni, hogy bántanak állatokat?
Pl.tévében is pont most megy egy fókás dok.film abban is agyonütik a fókákat. Én ilyenkor mindig elsírom magam. Hogy bírják egyáltalán megtenni????? Sosem fogom megérteni!
1ébként ugyanez a helyzet a többi állattal is.. :( de ezek nem emberek! nem segíthetünk sehogy? idegesítő, hogy ilyen tehetetlen vagyok!
Amíg bőrét, szőrért és kozmetikumokért kínzunk és gyilkolunk állatokat addig mi emberek semminek a csúcsán nem vagyunk!
Lopunk, hazudunk csalunk, kínozzuk és kihasználjuk az állatokat, megöljük a természetet....egyvalaminek a csúcsa ez...a felelőtlen hülyeségnek!
Nagyon egyszerű: Az ember is állat. Más állatok se éreznek együtt más fajok egyedeivel. Minden faj számára csak a sajátja számít, sőt még fajon belül is megy harc populációk között, illetve azon belül is sok esetben egyedek között.
Az ember agyonhangoztatott "felsőbbrendűsége" szerintem azt jelenti, hogy tudatában van annak, hogy nem ő az egyedüli élőlény, és hogy felelősséggel tartozik más fajok iránt.
Úgyhogy ha ilyen állatkínzókat látsz, ha tudsz, szólj rájuk, de amúgy nézd el nekik, ahogy a kutyádra sem haragszol, ha széttép egy macskát.
a kutyám nem tép szét egy macsekot sem, mert én így nevelem :)
köszi a választ
Bocs de ezt muszáj :D
Az első hozzászólónak: Majd ha egy éhes oroszlánnal találkozol, akkor üljetek le, és beszéljétek meg, hogy jelen pillanatban melyikőtök alkotja a tápláléklánc csúcsát. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!