Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Elítélendő dolog, amit teszek?

Elítélendő dolog, amit teszek?

Figyelt kérdés
19 éves egyetemista lány vagyok. Nem iszom, nem cigizem, nem iszom kávét, de kb. hetente (van időszak, amikor gyakrabban, de van olyan, hogy több hétre kimarad) marihuánát szívok. Nem érzem magam függőnek, és kb negyed grammnál többet sosem szívok el egy alkalommal. Elítlendő dolog ez? Sokan illetik meg a "mocskos drogos" jelzővel a marihuána-fogyasztókat ezen az oldalon is. Miért? Most én is annak számítanék?8-)
2010. aug. 18. 18:45
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ezzel a "Egyáltalán nem elítélendő. Senkinek nem ártasz vele, semmi rosszat nem csinálsz." kijelentéseddel pont rácáfolsz arra, hogy "radikáljobbosok vagyunk mindketten".

Egy rádikáljobbos nem így gondolná, szóval nem, nem vagy "radikáljobbos".. :)

2010. aug. 19. 11:40
 22/24 anonim válasza:
szerintem nem elítélendő senkinek nem ártasz vele, ha nem szoktatsz rá másokat. amúgy honnan tudod, hogy az a negyed gramm annyi amennyi? leszoktad mérni mielőtt megveszed? mert vannak olyan vámosok, akik 1g-ként adnak el negyedet, akkor negyed grammból mennyit szedhetnek le vajon..
2010. aug. 20. 07:43
 23/24 anonim ***** válasza:

11:40

Ennyiből még nem ismerhetted meg az eszmerendszerem.

2010. aug. 26. 16:13
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem, valóban nem, de ezesetben te nem vagy tisztában a "radikáljobbos" fogalmával.
2010. aug. 27. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!