Elítélendő dolog, amit teszek?
Negyed gramm... Te jó ég!
Azt hogy lehet egyáltalán betekerni?
Az a picike cucc elveszik a nagy spangliban.
Az a füves aki legaláb 1 levelet elszív óránként. XD
én meg naponta kettőt. :) nem elítélendő. :) viszont sajnos ebben a kis csöpnyi országban annyira buták az emberek h nehéz felfogni a dolgokat és félrerakni azt amit tanítottak nekik a szüleik, vagy akár tanáraik. ugyanis nagyon nagy divat felénk feltétlen bízni abban aki papíron feletünk áll, de hol volna most az emberiség ha mindig feltétlen hiszünk annak amit mondanak? lehet még Amerikát se fedeztük volna fel, nem h a világűrt. nekem is volt haverom, gyűlőlte a fűveseket, szívot 3x eddig, mindig jó volt neki, és még mindig utálja, mert h az nem megszokott. sajnos vannak ilyen emberek, akiket nem ítélek el, csak furcsálok. inkább hisznek egy akár kitalált szóbeszédnek mint a saját tapasztalataiknak? amúgy is, ne törödj vele h mit mondanak. találj ki valami olyan dolgot amit ha elfelejtesz akkor visszaveszel, mert akkor tudod h gáz van. nekem ilyen a Fermi-paradoxon. kiváncsi lennék h hányan tudják fejből elmondani nekem a nagy fű ellenesek közül most, net nélkül. ;)
20/f
" Alkalmanként negyed gramm? B@zdmeg. Mások közösen szívnak el 1 grammot."
neeeeeeee...én bepisilek... :D:D:D:D tudod mennyi a negyed gramm? 1/4 gramm, azaz 0,25 gramm. te szánalmas gyökér, matekból hanyas voltál? mondjuk lehettél ötös is, de elittad az agyad az biztos.
nyomoréknak üzenem:
"*nah csinálok egy negyedes cigit :D
*durva lesz
*ezt majdnem 0.75 grammal kevesebb mint 1 gramm
*amit többen szívnak"
Egyáltalán nem elítélendő. Senkinek nem ártasz vele, semmi rosszat nem csinálsz. Magadnak is ezzel okozod a legkevesebb kárt, hetente lerészegedni sokkal egészségtelenebb.
Én is 19 éves vagyok, a velem egykorú barátnőmmel szoktunk pár hetente elszívni egy harmad grammos cigit. Ezzel kinek ártunk?
(aki azt kérdezte, hogy lehet annyit egyáltalán betekerni: dohánnyal keverve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!