Nagy az unalom kérdést teszek fel?
Figyelt kérdés
Itt vagyunk hárman barátnőm(17), barátnőm pasija(19) és én(18).Azt találtuk ki, hogy vizipipázunk, de meguntuk. Igen, én is szomorúnak tartam kreativitásunk hiányát, de ez van. Ezért a Ti szórakoztató programjaitokra lennénk kíváncsi, előre is köszönjük. Bulizni nem akarunk menni.2011. aug. 9. 17:29
1/9 anonim válasza:
Imádkozzatok együtt. Isten többszörösen meghallgatja ha többen együtt imádkoznak. :)
4/9 A kérdező kommentje:
Az imádkozás válaszoddal az a gond, hogy azt nem szórakozásra találták ki. Ha viccnek szántad akkor egy tahó vagy.
Az úszás meg hülyeség.
2011. aug. 9. 17:47
5/9 anonim válasza:
Miért hülyeség az úszás?
Utolsó próbálkozás: Menjetek sörözni! Ez mindig jó...
6/9 A kérdező kommentje:
Mert ha úszni akarnék az pénzbe kerülne. A patak meg az mégse színvonalas, mondjuk a strand se de ez már relatív.
Lehet a sörözés lesz a nyerő csak a "kocsma" itt 9ig üzemel.
2011. aug. 9. 17:59
7/9 anonim válasza:
Birtok az utcán is.
Egy jótanács egy tapasztaltabbtól: Vigyázzatok a matracra meg a fehér szőnyegre.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen.. mondjuk fesztiválon még a patkasarkára is képes voltam le tenni abban reménykedve , hogy úgy is marad. Méég jó, hogy matrac meg szőnyeg nem volt a közelbe.
2011. aug. 9. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!