Nem tudom igazán szeretni az embereket, mit tegyek?
A szüleimet szeretem és egy pár régebbi barátot is, de ebből kevés van. A legtöbb embert nem tudom szeretni, nem tudok őszintén érdeklődni irántuk, mert nem is érdekelnek. Akik barátaim, őket azért szeretem, mert nem beképzeltek, nem verik egyfolytában a mellüket, nem próbálnak kitűnni mindenfélével és nem kommentálnak csak azért, hogy kinyissák a szájukat. Mert sajnos a legtöbb ember ezt csinálja.
Nem az a szándékom, hogy valakit megváltoztassak. Valójában önmagamat akarom csak megváltoztatni. Hogyan viszonyuljak másképp egy olyan világhoz, amit szó szerint kiirtanék 90%-ban és helyette egy sokkal intelligensebb és emberibbet teremtenék ? Hogyan szeressem meg az embereket ?
Örülj, hogy valaki szóba áll veled.
Te senki.
Na látod, ezért maradsz senki.
A majom is tudja tekergetni a kormányt, mégse tud vezetni.
Hasonló értelmes visszavágásokat is majmoktól lehet hallani.
Ébredj már föl vazze! A világ nem fog változni, csak te tudod megváltoztatni magadat!
...ezzel befejeztem :>
Aztaa milyen "intelligens" választ adtál xDD
Hadd ne röhögjek
Nekem pedig nehogy azt hidd, hogy nincsenek haverjaim
Dehát mit is várnék el egy ilyentől, mint te :-)
Egy értelmes kérdéselemzést ? Na nemáár
1. Akkor miért kérdezel?
2. "Hagyjad".
"pont ez az egyik gondom az emberek többségével. Ha valami olyasmit mondok, ami nekik sértő jellegű akkor már egyből letámadnak."
Heh, kérdező, tudod az az érdekes, hogy te is ugyanúgy reagáltál mint a többiek. Belementél egy felesleges vitába, mert olyan dolgokat mondtak neked, amivel nem értesz egyet. Figyeld meg azt is, te hogyan reagálsz. Mert ugyan úgy mint bármelyik ember. Gondolj csak bele nem vagy te jobb vagy okosabb ember a többinél. Ez világosan kiderült a válaszaidból.
1.Néé te, észrevetted a helyesirási hibát o_O
2. Az előbb azt mondtad, hogy befejezed, de hát nah, nem tudtál ellenállni a kisértésnek úgy látom
3. Miért kérdeztem ? Hát reméltem egy- két normális választ. De már nem is kell. Komolyan mondom, irhatsz akármit innentől kezdve, már nem érdekelsz. Se te, se senki. Nem ért meg senki, hát nem baj. Attól még nem én vagyok a hülye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!