Nem alkohol, cigi, drogok. Csak egy szimplán jófej és szeretni vágyó lány vagyok. Nem látok magam körül ilyen embereket, hol vagytok? 15/L
Ezt a kérdést azért tettem fel,mert már nagyon irritál hogy körülöttem mindenki csak a pasikról,a piáról,az ütős bulikról beszél,de mindenki megfeletkezik az érzelmekről.A legnagyobb gondja az embereknek,hogy nem tudtak berúgni hétvégén,vagy nem jött a kedvenc DJ -.-'.
De viszont még napközben is ez megy,ha ijen társasággal vagyok.Nekem ez nem élet.Hiányzik belőle a valódi érték,a szeretet,a megértés.Jobban érdekelnek az elvont dolgok,végeztem reiki tanfolyamot is.Annyira egyedül érzem magam,hogy nemigazán találkoztam ojan emberekkel akik ugyanígy látnák a dolgokat mint én.=(
Szeretném ha itt megmutatnátok hogy mégis itt vagytok!=)
Körülöttem is ez van.
Ha akarsz dumálni küldj privit.:)
Én is hasonlóan, bár már kicsit enyhébben látom a dolgokat. Van pár barátom, akiknek nem csak a felsorolt dolgok számítanak. :)
Hol laksz?
15/L
Nem tudom miért fontos az,hogy hol lakik!Egyébként egyet értek veled,nem vagy egyedül:)
17/F
Igen, én is ezt veszem észre, sajnos. Viszont nem panaszkodom, van egy-két barátom aki azért még "normális":), és nem az a legnagyobb gondjuk, amiket felsoroltál!
17/L (-> Győr, ez viszonylag közel van :) )
Amúgy nekem is van egy nagyon jó barátnőm, aki hasonlóképpen gondolkodik mint én, csak az a baj hogy ő nagyon messze lakik és keveset tudunk találkozni...
Így az időm nagyrészét sajnos ezekkal az emberekkel kell töltenem..-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!