Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem alkohol, cigi, drogok....

Nem alkohol, cigi, drogok. Csak egy szimplán jófej és szeretni vágyó lány vagyok. Nem látok magam körül ilyen embereket, hol vagytok? 15/L

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést azért tettem fel,mert már nagyon irritál hogy körülöttem mindenki csak a pasikról,a piáról,az ütős bulikról beszél,de mindenki megfeletkezik az érzelmekről.A legnagyobb gondja az embereknek,hogy nem tudtak berúgni hétvégén,vagy nem jött a kedvenc DJ -.-'.

De viszont még napközben is ez megy,ha ijen társasággal vagyok.Nekem ez nem élet.Hiányzik belőle a valódi érték,a szeretet,a megértés.Jobban érdekelnek az elvont dolgok,végeztem reiki tanfolyamot is.Annyira egyedül érzem magam,hogy nemigazán találkoztam ojan emberekkel akik ugyanígy látnák a dolgokat mint én.=(

Szeretném ha itt megmutatnátok hogy mégis itt vagytok!=)

2009. jún. 18. 20:01
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Én a társaságomban elfogadott vagyok, sőt, azért is vagyok egy egyedi darabja mert igen más véleménnyel vagyok mindenről, mint ők, de nem vetnek meg ezért. Természetesen itt is megy a drog, pia, buli téma. Imádok elvont dolgokról elmélkedni, gondolkozni az érzelmekről, rajzolni.

De szeretek bulizni is.

Sajnos az alkoholt és a füves cigivel sem vok rosszban.

De hát ez van.

15/L

2009. jún. 23. 00:07
 22/29 anonim ***** válasza:

*alkohollal

Az előző válaszoló vagyok.

A másik: Tanulj meg írni. 15 éves létedre már illene. Nem rosszból mondom, de sok bajod fog még származni ebből, ha nem kezdesz el írni normálisan!

Pussz

2009. jún. 23. 00:09
 23/29 A kérdező kommentje:

Amúgy tudok normálisan írni, bocs hogy nem felel meg, az átlagom 4,8 a suliban, sztem ebből leveszed hogy tudok helyesen írni ha erre koncentrálok...ez felesleges válasz volt...

tudom hogy a "megfeletkezik" az "megfeleDkezik", és az "ijen "az "iLYen", csak az msn szlenget használom mert már megszoktam,azért köszi hogy ennyire figyelmes vagy...Xd

2009. jún. 23. 14:18
 24/29 anonim válasza:

Tökéletesen igazad van. Én is így gondolom...

" legnagyobb gondja az embereknek,hogy nem tudtak berúgni hétvégén,vagy nem jött a kedvenc DJ "

ez tetszik xDDDD

15/L

2009. júl. 27. 16:11
 25/29 anonim válasza:
Héé, nyissátok ki a szemeteket! Nehéz megtalálni az ilyen embereket, de igen, vannak! És lehet hogy ott mész el mellette minden nap... Csak mindenkivel kicsit jobban meg kell ismerkedni, beszélgetni kell. Én örülök hogy találtam még rengeteg ilyen embert a környezetemben... Hajrá, ti is meg fogjátok őket találni :)) Nem nehéz, csak nyitott szemmel kell járni. Ja és általában nem a 'nagyon menő vagyok'-hoz odamenni xD
2009. aug. 5. 22:53
 26/29 anonim ***** válasza:

Hát igen, ritka mostanába az ilyen aki nem bulizik, nem úgy pattog éjjszaka stb mint a többiek.

Nem azt mondom hogy ne menj el haverokkal hülyülni, mert annyi kell, főleg ilyen korba, de az hogy pia stb... azokba pl én se megyek bele.

Szóval ezzel azt akartam mondani hogy gondolom nem mindig ilyenek, ha nem szereted az ilyen "tömött" helyeket, akkor ünnepnap otthol maradsz, máskor meg elmész ismerősökkel stb. Csak lesz más téma is mint a buli,pia... Meg gondolom nem éjjel nappal isznak. 18/F

2009. szept. 17. 20:23
 27/29 anonim válasza:

üdv:)

Én ugyanilyen körülmények között élek, ilyen emberekkel...már teljesen megszoktam őket és megtanultam elmosolyogni őket a vállam fölött :) Nem is nagyon mutatom feléjük a spirituális arcom, csak szimplán vannak olyan dolgaim, amiért néha furán néznek rám :) Őszinte legyek? le vannak ......... :) Én így szeretek élni, és örülök azoknak az adottságoknak, amiket kaptam. Egy látó szerint nagyon erős gyógyító energiáim vannak, talán épp ezért vonzódom a legjobban a reikihez :) Nagyon érdekes dolgok ezek, és sokkal többre megy az ember az eféle dolgokkal ,minthogy brutálisan betépjen a hétvégén. És igen, vannak ilyen fiúk is, több mint gondolnád :) Fel a fejjel, örülj neki hogy érdekel téged értelmes dolog is, a többiek meg ne érdekeljenek :)

Egyébként örülök neki, hogy találkoztam itt egy ilyen kérdéssel is :)

további szép napot!

F/17

2009. nov. 14. 16:57
 28/29 anonim válasza:

Sziaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)

Én is Óvári vagyok. Talizzunk már :D Tökre én is így látok mindent.

2011. jan. 11. 20:46
 29/29 anonim válasza:
basszus.. kár hogy 3 éve volt ez a kérdéés.. ugyanez van most velem... L/15
2012. nov. 2. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!