Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem alkohol, cigi, drogok....

Nem alkohol, cigi, drogok. Csak egy szimplán jófej és szeretni vágyó lány vagyok. Nem látok magam körül ilyen embereket, hol vagytok? 15/L

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést azért tettem fel,mert már nagyon irritál hogy körülöttem mindenki csak a pasikról,a piáról,az ütős bulikról beszél,de mindenki megfeletkezik az érzelmekről.A legnagyobb gondja az embereknek,hogy nem tudtak berúgni hétvégén,vagy nem jött a kedvenc DJ -.-'.

De viszont még napközben is ez megy,ha ijen társasággal vagyok.Nekem ez nem élet.Hiányzik belőle a valódi érték,a szeretet,a megértés.Jobban érdekelnek az elvont dolgok,végeztem reiki tanfolyamot is.Annyira egyedül érzem magam,hogy nemigazán találkoztam ojan emberekkel akik ugyanígy látnák a dolgokat mint én.=(

Szeretném ha itt megmutatnátok hogy mégis itt vagytok!=)

2009. jún. 18. 20:01
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

nekem csak az a baj, hogy nem egy suliba járunk, és így csak akkor vagyok velük, ha találkozunk, de a suliban nekem is "ilyenekkel" kell lennem:D

17/L, már írtam.

2009. jún. 18. 20:51
 12/29 anonim ***** válasza:
20:36!Bocs de már van barátnőm:)
2009. jún. 18. 21:07
 13/29 anonim ***** válasza:
Előző vagyok!De amúgy ez ilyen lányos kérdés?Mert ha igen akkor nem szóltam!
2009. jún. 18. 21:13
 14/29 A kérdező kommentje:

Amúgy mit jelent ha van bnőd?x)

Nem erre akartam utalni xDCsak fura hogy van ojan fiu aki ír ijen kérdéshez választ X)

2009. jún. 18. 21:18
 15/29 A kérdező kommentje:
Meg azt is jólenne megtudnom,hogy hol találhatók hasonló emberek..o.-
2009. jún. 18. 21:20
 16/29 anonim ***** válasza:
Irsz nekem privit elhülyülünk stb:D
2009. jún. 18. 21:25
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

Hello!Megint én vagyok(az a fura fiúXD)!

Mi ebben a fura,nem mindenki tapló,bocs!

Csak én szerintem félreértettem a kérdést!

Csak most olvastam el normálisan!

Körülöttem nem nagyon beszélnek pasikról,b@zikkal nem haverkodok!De viszont a pia,drog,stb engem is idegesít!

Hogy nincs más téma.Amúgy férfiban sem szép a részeg,de lányban meg még úgy se!Én sem szeretem ha egy lány ilyen,ezek nem jönnek be(akár ide illik,akár nem)!

Egy lány ne igyon és főleg ne drogozzon!(hálistennek én találtam ilyet már 2 éve együtt vagyunk)

Na mindegy lehet,hogy ez sem ide illett,de ez a véleményem!

2009. jún. 18. 21:45
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ne aggódj,én is vagyok.Ezért szinte alig vannak barátaim,a beilleszkedés is nehéz a gimiben.Ők állandóan pasikról,meg bulikról beszélnek,ami már a könyökömön jön ki.A valódi értékek meg háttérbe kerülnek.

2009. jún. 19. 08:33
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

Szörnyű ami manapság zajlik a korunkbeliek körül. :(

Sokszor én is úgy érzem,hogy senki sem ért meg de szerintem nem bennem /bennünk van a hiba hanem a többiekkel. Túl éretlenek és felszínesek. Nagyon elkeserít,hogy senkivel sem találom meg a közös hangot a környezetemben,mert mindenkit csak a bulik, pasizás, piálás érdekli, rám meg ferde szemmel néznek,ha könyvekről , életről kezdek el beszélni és többnyire vágják a pofákat. De tök jó tudni,hogy nem vagyok egyedül. :) Én mindigis ilyen voltam, 14-15 évesen még volt egy-két osztálytársam akik hasonlóan gondolkodtak de sajnos hamar átpártoltak a másik oldalra... kérlek te ne tedd ezt, tarts ki az elveid mellett. :)

17/L

2009. jún. 19. 17:10
 20/29 A kérdező kommentje:
Nincs szándékomban változtatni a szemléletemen,és nem is lennék rá képes...=)
2009. jún. 19. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!