Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nem tudom igazán szeretni az...

Nem tudom igazán szeretni az embereket, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A szüleimet szeretem és egy pár régebbi barátot is, de ebből kevés van. A legtöbb embert nem tudom szeretni, nem tudok őszintén érdeklődni irántuk, mert nem is érdekelnek. Akik barátaim, őket azért szeretem, mert nem beképzeltek, nem verik egyfolytában a mellüket, nem próbálnak kitűnni mindenfélével és nem kommentálnak csak azért, hogy kinyissák a szájukat. Mert sajnos a legtöbb ember ezt csinálja.

Nem az a szándékom, hogy valakit megváltoztassak. Valójában önmagamat akarom csak megváltoztatni. Hogyan viszonyuljak másképp egy olyan világhoz, amit szó szerint kiirtanék 90%-ban és helyette egy sokkal intelligensebb és emberibbet teremtenék ? Hogyan szeressem meg az embereket ?

2010. aug. 17. 18:40
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Akkor most ki akarsz minket írtani vagy inkább megszeretni?
2010. aug. 17. 18:42
 2/25 anonim ***** válasza:
És magadat szereted-e?
2010. aug. 17. 18:48
 3/25 anonim ***** válasza:
0%

Minket se érdekelsz te. És mi is kiirtanánk téged, ha ránk támadnál.

Gondolj erre, nem valami kellemes a seggbekuki a börtönben, ha a helyszínen nem lőnek le :P

2010. aug. 17. 18:52
 4/25 anonim ***** válasza:
nem KELL őket megszeretned szerintem...igazából csak azt tudom neked tanácsolni, hogy élj úgy, hogy magadnak megfelelj. Például mindig mondj igazat, ne azt amit más emberek "hallani szeretnének". De ez csak egy példa. Kevesebb barátod lesz így, de kit érdekel? sokkal jobb (de ez is már akinek..). Felesleges is erről beszélni, feleslegesen írtam is ennyit hülyeséget, élj úgy ahogy neked jó, ahogy jól érzed magad, ennyi!
2010. aug. 17. 18:56
 5/25 A kérdező kommentje:

Első 3 válaszoló: pont ez az egyik gondom az emberek többségével. Ha valami olyasmit mondok, ami nekik sértő jellegű akkor már egyből letámadnak. Nézzétek meg a ti reakcióitokat is, persze nem biztos, hogy helyesen itélkezem, de nézzétek meg a különbséget:

Ha nektek azt mondom, hogy az emberek 2/3-át nem kedvelem akkor ti azt válaszoljátok, hogy ti sem kedveltek engem vagy hogy nem érdekel titeket az én véleményem vagy elküldtök valami melegebb éghajlatra.

Ha viszont ti mondanátok ezt nekem akkor én azt válaszolnám, hogy: nagyonis érdekelne, hogy beszéljünk erről és mondjátok el, hogy szerintetek mik a leggyakoribb hibák az emberi jellembe.

Szóval szerintem van különbség köztem és a legtöbb ember között és ezzel nem akarok célozgatni sértő módon, hanem hangsúlyozni szeretném, hogy ezért is nehéz talán megtalálni a közös hullámhosszt a többiekkel szemben

2010. aug. 17. 19:02
 6/25 anonim ***** válasza:
Próbáld meg az emberek pozitív tulajdonságait előre venni, mert nem csak hibái vannak az emberi jellemnek.
2010. aug. 17. 19:11
 7/25 anonim ***** válasza:
0%

És akkor mi van? Kötelező nekem szeretni téged, még ha te azt is hiszed, hogy igen?

A francokat.

És ha nagyon erőlteted a dolgot, akár zaklatásért is feljelenthetlek.

Próbálj meg inkább normális módon barátkozni, ha az megy, akkor ilyesmi fel se merül, de ha nem, és erőlteted, akkor börtönben fogsz kikötni, vagy valaki jól megagyal. Ennyi.

2010. aug. 17. 19:14
 8/25 A kérdező kommentje:
19:14- Te is csak egy agyonstresszelt, semmitértő emberke vagy
2010. aug. 17. 19:18
 9/25 anonim ***** válasza:
0%

Nem, én pont hogy normális vagyok, és téged is próbáltalak a normális útra vezetni, mivelhogy te kértél itt segítséget.

De akkor meg csináld ahogy akarod, majd legfeljebb röhögök rajtad, mikor mutatnak a Kék Fényben.

2010. aug. 17. 19:20
 10/25 A kérdező kommentje:

Vicces vagy, 19:20

De semmi több

2010. aug. 17. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!