Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Mi eeez?

Miért vagyok ilyen? Mi eeez?

Figyelt kérdés
van egy bnőm aki ha elmegy egy társaságba, mégha ismeretlenek közé is, mindenkivel elvan, elhülyül.
2010. aug. 15. 21:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
fura..ált. az ilyen kinézetű lányok szoktak nagypofájúak, nem pedig visszahúzódóak lenni.
2010. aug. 15. 23:11
 12/18 anonim ***** válasza:

Megint az első kommentelő:

Igen azt mondom mint az előző. És sztem semmi okod nincsen rá, hogy rosszul érezd magad a külsőd miatt, mert tényleg csinos vagy, nem csak úgy mondják az emberek. És nemtom miről beszélsz "golyófej és karikás szemek" :)

2010. aug. 16. 08:46
 13/18 A kérdező kommentje:
hát köszönöm:) de nem merem magam szépnek érezni mert valamelyik p.csa ugyis beszolna h ez mire veri magát :/ értitek..
2010. aug. 16. 20:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Lehet már unsz de megint az első kommentelő :) :

Aki beszól, amiért nem gondolod magadat csúnyának, miközben biztos fele olyan szép sincs mint te, azzal nem kell foglalkozni, és ne hagyd hogy az ilyenek lerombolják az önbizalmadat.

2010. aug. 16. 21:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

23:11 vok

Miért érdekel ennyire mások véleménye? Szard már le az embereket! Ha kritizálnak az csak azért van mert irigyek mivel saját magukkal nincsenek megelégedve.

2010. aug. 16. 21:59
 16/18 anonim ***** válasza:
90%
gyönyörű szép vagy, nem is értelek, csak beszélj megállás nélkül, de lehet valakinek nem megy
2010. aug. 16. 22:02
 17/18 A kérdező kommentje:

dehogy unom :) köszönöm h irsz..és a többieknek is.

megprobálok majd leszarni mindenkit és a legjobbat kihozni magambol :)

köszi mindenkinek a válaszát

2010. aug. 16. 22:15
 18/18 anonim ***** válasza:

Első kommentelő vagyok megint:

Ezt jó hallani, és örülök hogy segíthettem :)

2010. aug. 17. 08:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!