Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért vagyok ilyen? Mi eeez?

Miért vagyok ilyen? Mi eeez?

Figyelt kérdés
van egy bnőm aki ha elmegy egy társaságba, mégha ismeretlenek közé is, mindenkivel elvan, elhülyül.
2010. aug. 15. 21:20
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
* én meg szinte azokkal se tudok elhülyülni akikkel joba vagyok.ha talizok vkivel akkoris tök visszahuzodo vagyok.de nemtudom miért :| mert msnen mondjuk döl belölem a hülyeség. de élöbe tök kussba vagyok és nemjut semmi az eszembe.leblokkolok :S miért van ez?
2010. aug. 15. 21:20
 2/18 anonim ***** válasza:
És te nem tudsz feloldódni, nem tudod magad jólérezni ismeretlenek között?? ez a baj?
2010. aug. 15. 21:21
 3/18 anonim ***** válasza:

na mintha csak én írtam volna

nyilatkozok egy kicsit magamról: jobban érzem magam egyedül, mintha sok hülye ember közt lennék, neten el tudok beszélgetni emberekkel, mert ott mindenki a valódi énjét mutatja és nincsenek előítéletei velem szemben, félénk vagyok, nem találom magam szépnek, ezért nem is tudok mások szemébe nézni, nehéz megszólalnom olyan emberek között akiket nem kedvelek vagy nem ismerek, remélhetőleg kinövöm ezt az egészet és remélem te is

2010. aug. 15. 21:24
 4/18 anonim válasza:
lehet nincs önbizalmad elég
2010. aug. 15. 21:27
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert meg akarsz felelni másoknak, azt akarod mondani, amit esetleg hallani akarnak. Msn-en ez nincs, mivel arc nélkül könnyebb őszintének leni.

De talán a barátnődnek is szerepe van bene, hiszen ez alapján ő bőbeszédűnek tűnik, viszi a beszélgetést, így nem vagy a saját ötleteidre utalva, a megszokás pedig nagy úr.

Elsősorban magadat kell elfogadnod olyannak, amilyen vagy ahhoz, hogy jól ellegyél akárkivel.

2010. aug. 15. 21:27
 6/18 A kérdező kommentje:
igen első.ezaz :/ multkor taliztam egy pasival.csak elötte bnöimmel vtam és iszogattunk.na akkor mondjuk elvtam vele..de csak mert vt bennem pia :| kedden megint talizunk és gondoltam elötte innom kéne de az milyen ciki már:|:|:S igy nemjo..
2010. aug. 15. 21:28
 7/18 A kérdező kommentje:
hát ha beszélek valakivel gyakran énis csak a földet nézem :/ énse tartom magam szépnek..mondjuk mindenki szerint marha jol nézek ki.de nemvagyok megelégedve magammal.semmi önbizalmam sincs :S köszii.rem. te is.
2010. aug. 15. 21:28
 8/18 anonim ***** válasza:

Az első kommentelő vagyok:

Sztem csak legyen egy kicsit több önbizalmad. Egy időbe én is ilyen voltam, de elmúlt. Próbálj meg nyitottabb lenni. Ha ismeretlen akkor is nyugodtan próbálj meg beszélgetni vele meg ilyesmi és ha már kapásból semmi beszélgetés vagy akármi nélkül bunkó meg minden akkor az nem a te hibád ő a s*ggfej, és kész.

2010. aug. 15. 22:02
 9/18 anonim ***** válasza:

Megint az első:

Linkelj be egy képet és megmondjuk hogy szép vagy e egyébként ezzel sokan így vannak hogy tök szép meg minden de magát tiszta rondának tartja. Sztem biztos te is ilyen vagy. Én se tartom magamat szépnek, dehát ezvan :S Meg egyébként az egészproblémád olyan hogy mintha én írtam volna énis tök ilyen vagyok. :S

2010. aug. 15. 22:07
 10/18 A kérdező kommentje:

[link]

a szőke lennék én, a másik a bnöm akiröl szó volt.amugy annyi különbség h már sötétbarna a hajam.de a golyo fejem meg a karikás szemeim megmaradtak :/

2010. aug. 15. 23:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!