Mit tegyek, ha utálom az életem?
Tudom, hogy most ez a "menő" a tinik körében, hogy meg akarnak halni stb... Én nem akarok meghalni (mármint de, de akkor a Pokolra jutok), de utálom az életem, mert itthhon is nagyon rossz lenni, és a suliban is :S senki nincs aki meghallgatna... vannak barátaim, de nem merek elmondani nekik mindent, mert félek, hogy ha összevesznénk elmondanák mindenkinek... Az a baj, hogy itthon nem tudják mit szenvedek a suliban, a suliban meg nem tudják, hogy itthon mit szenvedek :S Az egyetlen ember akit tiszta szívemből szeretek súlyos beteg, és nagyon sok gondja van, nem akaorm még ezzel is fokozni :S
Pasigondjaim nincsenek, mert nem volt egy se :)
16L
szia.
én beszélgetnék veled hogy ne legyél olyan egyedül..
írj privit de csak ha akarsz és úgy érzed egyedül vagy.
16/f
nem hiszem, nem írtam le mindent :S
Mondjuk annak örülö, h pl megvan mind2 lábam, nem egy afrikai éhező gyerek vagyok, nem szenvedek (még) valamilyen súlyos betegségben stb... Szóval lehet, hogy neked rosszabb, akkor sajnállak...
És az hiányozna neked, hogy meghallgassanak a barátaid? Hogy elmondják a véleményüket veszekedés és félreértés nélkül? Ez nekem is hiányzott annak idején, de erőszakkal nem tudtam olyan barátokat szerezni, akiket meg is szerettem volna, és meghallgatták volna minden bajomat, mert minden egyszerre nem megy.
Találj magadnak olyan hobbikat, amelyeket szívesen űzöl, amelyek egy kicsit boldoggá tesznek. Nem kell egész életedben utálnod az életedet valami miatt, ami ellen tehetnél is. Tudom, hogy egy hobbitól nem oldódik meg minden. De egy picikét jobb lesz, aztán ahogy még jobban felnősz, és felnőttebb fiatal leszel, találsz magadnak olyan barátokat és értékeket az életben, amikért érdemes szívből élned.
Nyílj meg előttük, mondd el nekik bátran, mit gondolsz a saját életedről. Ha értelmes, nyíltszívű emberek, akkor megértik, hogy te nem egy depizős öngyilkos alkat vagy, hanem egy kissé még megkeseredett fiatal. Legyél bátrabb ;)
Sok szerencsét e téren :) 22 L
Tűzz ki magad elé célokat, és kezdj bele megvalósítani őket :)
Csinálj olyan dolgokat, amik örömet okoznak :)
Süss palacsintát vagy egy tepsi fini sütit, közben hallgasd a kedvenc zenédet és táncolj! :D
Köszi szépen a válaszokat... Vannak hobbijaim, de nem lettme tőlük boldogabb :S
Jó is lenne ha táncolhatnék meg ilyesmi, de most annak is örülök, h a gép elé be tudtam ülni:S Nemtom mikor ront be az a vadállat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!