Utálom az életem és fogalmam sincs mit tehetnék. Adnátok valami tanácsot?
Figyelt kérdés
Egyszerűen meguntam már az életem. Meguntam,hogy nem történik velem semmi. Nonstop ülök itt a szobámban és tévézek, netezek, olvasok, rajzolok ..de már mocskosul unom ezt a helyzetet. Szívesen elmennék én dolgozni de nem kaptam munkát, utazgatnék, járnék mindenféle koncertre stb. de ez sajnos nem rajtam múik mivel nekem nincs keresetem és nem kéregethetek állandóan szüleimtől, főleg mivel anyukámnak semmi keresete sincs, nevelőapám azonban nagyon is jól keres de sajnos nagyon sokat veszekednek, ilyenkor nem igazán hagy itthon pénzt, amit persze én is megszívok.Itt vagyok majdnem 19 évesen, egy csinos, okos lány és itt élek egy béna kisvárosban, ahol SEMMI sincs és úgy érzem ilyen ingerszegény környezetben már teljesen bekattanok. Az életem jelenleg kakit sem ér és még 1 év visszavan középsuliból (5éves gimi), amit szintén utálok főként a földrajzi elhelyezkedése miatt... mindent utálok ami itt van. Még ismekedni sincs lehetőségem! Szinte évek óta ugyanazokat az acokat látom nap mint nap. De mégis mit tehetnék hogy jobb legyen a helyzetem? Valaki segítsen...2010. jún. 30. 16:03
1/4 anonim válasza:
sajnállak, bár szerintem sokan vagyunk ilyen helyzetben mint te. de örülök, hogy legalább öngyilkos nem akarsz lenni.(tudod az ilyen kérdések, mint az, h utálom az életem, sokszor ilyen befejezéssel zárulnak)
a feltett kérdésre term. nincs helyes válasz. segíts magadon Isten is megsegít. (csak legyél jóba vele)
2/4 anonim válasza:
pár év múlva kikerülhetsz abból a leprabarlangból, nyugi!
3/4 anonim válasza:
igen kikerülHETSZ, vagy úgy jársz mint az emberek 80%-a, hogy bennmaradsz, én is ki akarok törni, pedig még fiatalabb vagyok mint te de végig ezt érzem én is
4/4 anonim válasza:
Pár dolgot tehetsz:olvass,netezz keress magadnak hobbit-ez közhelyesen hangzik,talán az is.DE:
TUDOMÁNY-ebben minden benne van.Írtad hogy okos vagy,és remélem kíváncsi is.A világ érdekes ÉS nagyrészt ismeretlen.Meg kell érteni,hát sok sikert hozzá.
www.szertar.com
www.mcse.hu
Csak egy kicsit kíváncsibb gimnazista mint az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!