Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek fel még a listámra?

Mit tegyek fel még a listámra?

Figyelt kérdés
Utálom a nyarat, mert csak az álmodozásaimnak enged teret és nem megyek sehová, utálom a szeptembertől júniusig tartó napokat, mert csak olyan cselekvéseket követek el, amik nem egyenlőek az álmodozásaimmal. Utálok minden évszakot, mert nagy a hőmérséklet ingadozás . Utálom a ventilátort, mert vörösre fújja a szemem. Utálom a légkondit, mert nincs rá pénzem. Utálom az összes embert, beleértve minden rasszot keresztül kasig a földön. Utálom a vidámakat, mert túl vidámak, utálom a szomorúakat, mert a legnagyobb részük a semmi miatt szomorú és a közömböseket is utálom, mert ők közömbösek és ez miatt különcnek érzik magukat. Utálom az ismerősöket, mert mindig köszönni kell és utálom azt is, hogyha véletlenül nem köszönök és ezért megsértődnek. Utálom minden ismerősömet, mert hamar megunom őket, utálok írni, mert hamar elfárad a kezem. Utálom a TV-t, mert sosem tudom, hogy megfelelő szögben nézem-e. Utálom az 5.1-es hangfalszettem, mert nem tudom, hogy mikor jön mindenhonnan arányosan a hang. Utálom a szüleim, mert nem tehetségesek semmiben és felelőtlen módon továbbadták a génjeiket. Utálok kimozdulni, mert akkor megszűnik a kis álomvilágom, utálok nem kimozdulni is, mert akkor nem történik semmi. Utálom azokat akik majd ide írnak, mert egy részük majd baromságokat ír, más-részük meg háborogni fog, hogy mekkora sz@r alak vagyok és magukat egekbe kopírozva tüntetik majd fel, hogy ők milyen tökéletesek. Utálom azokat akik majd nem írnak ide, mert le sem sz@rnak és inkább a szerelem és szex témakörben válaszolnak egy éppen teherbe ejtett 4éves kislánynak. Utálom az összes irányzatot, divatot. Utálom, hogy szőrös a farkam körül és ha levágom szúr. Utálom istent, ha létezik azért mert létrehozott mindent, ha meg nem létezik akkor azért utálom, mert a hívők hisznek benne. Utálom a hívőket, az összes vallást, az ateistákat is utálom mert vallásosokkal vitatkoznak, pedig tudják, hogy hiába. Utálom az állatokat, az állatvédőket, utálom azokat akik utálják az állatokat. Utálom magam amiért csak azért leírtam mindezt ilyen hosszan, mert így érdekesebb mintha csak leírtam volna azt, hogy "Utálok mindent." Utálom magam, amiért mindig is utáltam az embereket. Utálom, hogy mindig rosszat feltételezek mindenkiről és utálom, hogy legtöbbször igazam lesz. Utálom a torkom, mert fájt, csak azért mert ittam 1 hideg üdítőt. Utálom a volt "igaz élet" béli barátaimat, mert titkon mindig is utáltam őket és azt is utálom, hogy megszakítottam velük a kapcsolatot csak azért mert utáltam őket. Utálom, hogy a kérdés miatt betegnek tartotok majd, pedig én teljesen normális vagyok, csak nem kapok teret semmiben és pont ezért utálom az iskolát is és a jövőbeli munkahelyemet is amiért csak úgy fognak felvenni, hogy azt hazudom, hogy kedvelem, pedig utálni fogom. Utálom európát, mert ha belenézek a történelemkönyvbe csak egy csomó őrültet látok, akik ugyan azokat a dolgokat ismételgetik évezredeken át. Utálom a jó csajokat, mert ha rájuk nézek szeretkezni akarok velük nem pedig beszélgetni, márpedig ha ezt el akarom érni akkor bizony egy csomót kell és ezt is utálom. Utálom a csúnya lányokat, mert beszélgetni akarnak én meg nem. Utálom azokat a pillanatokat, amikor jól érzem magam, mert tudom, hogy elmúlik és csak rossz jöhet utána.
2010. aug. 9. 10:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2010. aug. 9. 14:58
 32/75 anonim ***** válasza:

és akkor most mi van, hogy ezt így leírtad? mit vársz? mert okkal írtad le.

szerintem rajtad már pszichologus sem segíthet.

2010. aug. 9. 15:20
 33/75 A kérdező kommentje:

14:58: 17

uccsó: Semmit nem várok, volt kedvem összedobni ezt a listát és megosztani veletek. 20válasz is jött ergó hatásos kérdés

haggyámán: haggyámán légyszi

2010. aug. 9. 15:59
 34/75 anonim ***** válasza:
Szerintem most írj egy listát arról, hogy mit szeretsz. A zene pl. nem került fel (legalábbis nem emlékszem) erre a listára.. Szóval talán nem is olyan rossz a világ.
2010. aug. 9. 16:42
 35/75 anonim ***** válasza:
Én szeretlek:D
2010. aug. 9. 16:52
 36/75 A kérdező kommentje:
Kösz :) Csak az a baj, hogy azokat a dolgokat amiket szeretek túlontúl befolyásolják azok a dolgok amiket utálok.
2010. aug. 9. 17:42
 37/75 haggyámán ***** válasza:

Hátdena, akkor is utállak. Mert sok dolgot utálsz. Ha nem utálnál sok dolgot, akkor azért utálnálak. És utálni foglak azért, mert azt írtad, hogy hagygalak már.

Remélem életedben ennél nem lesz nagyobb problémád. :)

2010. aug. 9. 17:46
 38/75 A kérdező kommentje:
Sajnos már van.
2010. aug. 9. 17:54
 39/75 haggyámán ***** válasza:
Na és mi lenne az?
2010. aug. 9. 18:18
 40/75 A kérdező kommentje:
Nem publikus. De gondolhatod, hogy ha már ennyi mindent utálok annak oka van.
2010. aug. 9. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!