Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálom ennyire a gyereke...

Miért utálom ennyire a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Tényleg nem provokálás miatt tettem fel a kérdést, csupán ez az igazság.

Meglátok egy Baba kocsis nőt, egy mértéktelen lenézést tanúsítok. Tényleg nem viccelek.

2020. okt. 13. 22:12
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
A szuleiddel milyen a kapcsolatod?? Lehet h rosszul bantak veled/ ugy erzed nem kaptad meg a szeretetet es ezert ha gyereket latsz szuleivel, akkor ugy erzed a gyerekre is rossz sors var, es duhos leszel, utalatot erzel. Persze az is lehet, hogy szimplan csak fogyatekos vagy.
2020. okt. 13. 22:57
 22/31 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg magadat!

"Miért?" "Miért?"

Ha őszinte lennél magaddal, akkor tudnád.

2020. okt. 13. 23:29
 23/31 A kérdező kommentje:
Aztán meg csodálkoznak ha valakiből egy idegbeteg, agresszív állat lesz aki gyerekeket ver meg minden, én még nem tettem ilyent és nem is akarnék, de néhány gyerek/baba/gyerekes nő nincs messze tőle, hogy kihozza belőlem. Gyűlik bennem lassan az agresszió, mert irritál már hogy nem mehetek ki az utcára úgy, hogy ne találkozza, nem utazhatok nyugodtan buszon, mert ott is azt kell néznem vajon éppen honnan bámulnak.
2020. okt. 14. 09:35
 24/31 A kérdező kommentje:
Gyerekek*
2020. okt. 14. 09:36
 25/31 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz!
2020. okt. 14. 10:45
 26/31 A kérdező kommentje:
Nem fordulok orvoshoz, mert nincsen semmi bajom.
2020. okt. 14. 10:48
 27/31 anonim válasza:
80%
De nagyon is van....
2020. okt. 14. 11:14
 28/31 anonim ***** válasza:
Beteg vagy
2020. okt. 14. 20:52
 29/31 Metionin ***** válasza:
Figyelj az oké ha többnek érzed magad mert nincs gyereked. Sok gyerekes meg gyerekkel érzi magát többnek, ebben semmi különös nincs. Én sem szeretem őket és ha látok valahol embereket gyerekkel, az fut át az agyamon, hogy de jó hogy nekem nincs, hogy nekem ezzel nem kell baszakodnom. De minek lenézni? Minek gonosznak lenni? A baj itt kezdődik. Örülj hogy neked nincs, másokat meg egyszerűen szarj le.
2020. okt. 14. 22:47
 30/31 anonim ***** válasza:
71%

Tudod Kérdező van egy rossz hírem.

Saját magad "bámul"-od magadat.

Amikor a gyerekek valamit viccesen mondanak (pl. egy szót vagy mondat összetételt), akkor azt megnevetik az emberek. Csakhogy az igazság az, hogy saját magadat neveted meg ezzel a tettel. Bele sem gondolsz, hogy te is ugyanolyan voltál, te is ugyanolyan esetlen, életképtelen, "bámészkodó" (=érdeklődő) voltál.

Üldözési mánia; mit gondol rólam; nem akarom látni az igazságot, nem akarom meglátni saját magamat* - ezek jellemzőek rád.

*Mint írtam: "Ha őszinte lennél magaddal, akkor tudnád."

"Miért utálom ennyire a gyerekeket?"

"Fordulj orvoshoz!"

"Nem fordulok orvoshoz, mert nincsen semmi bajom."

"Miért utálom ennyire a gyerekeket?"

Természetesen azért vagy ingerült, mert "nincs semmi bajom".

2020. okt. 21. 14:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!