Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért utálom ennyire a gyereke...

Miért utálom ennyire a gyerekeket?

Figyelt kérdés

Tényleg nem provokálás miatt tettem fel a kérdést, csupán ez az igazság.

Meglátok egy Baba kocsis nőt, egy mértéktelen lenézést tanúsítok. Tényleg nem viccelek.

2020. okt. 13. 22:12
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
92%

Magamat ismétlem, kedves kérdező:

"Honnan kellene tudnunk?

Nem ismerünk, nem tudjuk milyen közegben nőttél fel, milyen impulzusok érték az életben, milyen traumákat éltél át stb.

Ha tényleg kíváncsi vagy erre, akkor menj el egy pszichológushoz, ő rá tud vezetni a megoldásra."

2020. okt. 13. 22:26
 12/31 A kérdező kommentje:
Na mind1 tényleg nem provokálás miatt tettem fel, hanem ez az igazság. Azt érzem hogy többnek érzem magam hogy nincsen gyerekem, olyankor bármelyik gyerekes családdal gátlástalanul és mértéktelenül gonoszan bánok.
2020. okt. 13. 22:28
 13/31 A kérdező kommentje:
Gyakran jutnak eszembe olyan dolgok, hogy egy nő egy halmazállapot, aki szaporodik mint a légy stb. Hát nem tudom, lehet ez egy természetes jelenség....
2020. okt. 13. 22:30
 14/31 anonim ***** válasza:
54%
Ok, erre senki se kíváncsi. Nagyon túl tolod és kamu szagos lett ettől az erőlködéstől. Én jelentettem a kérdést és a válaszaidat is.
2020. okt. 13. 22:34
 15/31 anonim ***** válasza:
46%
Te beteg vagy, de tényleg. Fordulj szakemberhez, hátha tud segíteni, mert ezek egyáltalán nem normális gondolatok. Gyereked meg még véletlen se legyen, még ha van is olyan nő (bocsánat, halmazállapot) aki lefeküdne veled, előtte minimum köttesd el magad.
2020. okt. 13. 22:36
 16/31 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kamu, tényleg nem vicceltem.
2020. okt. 13. 22:39
 17/31 anonim ***** válasza:
45%
Mert egy éretlen kis hülyegyerek vagy.
 18/31 anonim válasza:
0%

Értem én h nem akarsz provokálni de ahogy beszélsz az bicska nyitogató. Kérj segítséget mert évek múlva pl nem lesz barátod mert családjuk lett vagy hasonlók. “Gonoszkodsz” aztán ezt valaki nem veszi jó néven... aztán lecsapnak mint egy legyet. Arra nem gondolsz hogy te is valakinek a fia vagy ? Ha anyukádra mondanának ilyet te mit szólnál ? Lehet neki sem kellett volna “szaporodnia mint a légy” ...

Elfolytatni ne folytsd el mert a végén még egy babakocsit toló halmazállapot bánja meg. Remélem soha nem látlak az életben.

19/31 A kérdező kommentje:
Ha ti ezt provokációnak szánjátok ám legyen. DE! Nem annak megy, hanem ez egy gyűlölet amit sajnos itt vetitek ki.
2020. okt. 13. 22:43
 20/31 anonim válasza:
61%
Vetítsd ki egy elmegyógyintézetben egy ott dolgozó orvosnak. 😉
2020. okt. 13. 22:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!