Miért utálom ennyire a gyerekeket?
Tényleg nem provokálás miatt tettem fel a kérdést, csupán ez az igazság.
Meglátok egy Baba kocsis nőt, egy mértéktelen lenézést tanúsítok. Tényleg nem viccelek.
Magamat ismétlem, kedves kérdező:
"Honnan kellene tudnunk?
Nem ismerünk, nem tudjuk milyen közegben nőttél fel, milyen impulzusok érték az életben, milyen traumákat éltél át stb.
Ha tényleg kíváncsi vagy erre, akkor menj el egy pszichológushoz, ő rá tud vezetni a megoldásra."
Értem én h nem akarsz provokálni de ahogy beszélsz az bicska nyitogató. Kérj segítséget mert évek múlva pl nem lesz barátod mert családjuk lett vagy hasonlók. “Gonoszkodsz” aztán ezt valaki nem veszi jó néven... aztán lecsapnak mint egy legyet. Arra nem gondolsz hogy te is valakinek a fia vagy ? Ha anyukádra mondanának ilyet te mit szólnál ? Lehet neki sem kellett volna “szaporodnia mint a légy” ...
Elfolytatni ne folytsd el mert a végén még egy babakocsit toló halmazállapot bánja meg. Remélem soha nem látlak az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!