Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Sokat vállaltam felelőtlenül,...

Sokat vállaltam felelőtlenül, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Segíteni szerettem volna, de be kell látnom ez nem megy nekem.

Ismeretlenül felajánlottam segítségemet, de frázisokon túl nem jutottam és félek rosszat teszek. Bűntudatom van.

2020. szept. 9. 12:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi informacio alapjan csak azt tanacsolhatom, hogy egyel valamit, mert ehesen teljesen h*lye vagy.
2020. szept. 9. 12:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Ok. igazad van.

Szóval, itt a gyakorin valaki kérte h. lelkizzünk. Viszont olyan problémái vannak ami túlmutat rajtam és nem értem, ezáltal csak sablonos válaszokat adhatok. Lelkiismeret furdalásom van amiért felajánlottam a segítségem. A kérdésem lényege hogy miként hátrálhatnék ki ebből a helyzetből mert már azt érzem én sérülök. Tudom össze-vissza vagyok mert azt sem szeretném megbántani aki segítséget kért.

2020. szept. 9. 12:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki nyiltan, hogy szerinted túl komoly a problémája, szakember segítségére lenne szüksége, te nem tudsz érdemben segíteni.
2020. szept. 9. 14:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak hátráj ki.
2020. szept. 19. 19:35
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, írtam az illetőnek mert szó nélkül nem tudok kihátrálni. Szerintem ennyit mindenki megérdemel. Inkább velem van a baj amiért azt érzem segítenek kell.
2020. szept. 19. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!