Szerintetek felelőtlen dolog 10-15 ezer forinttal lottót játszani heti rendszerességgel?
Ha családod van, ne verd el a ti pénnzetek.
Ha a szüleiddel élsz, ne verd el az ő pénzük.
Ha egyedül élsz, akkor se verd el a te pénzed.
Szerinted bejön majd az ötös?
Akkor vehetö befektetésnek, ha reális haszon van rajta. A lottó viszont úgy van kitalálva, hogy a várható nyeremény mindig negatív legyen, azaz nekik folyjon be folyamatosan a pénz.
Az álmok akkor jók, ha megvalósíthatóak. A tied (mármint hogy sok pénzed legyen) is megvalósítható, de nem úgy hogy egy feneketlen lyukat próbálsz meg feltölteni.
A lottózás önkéntes adófizetés. Nem fizetsz anélkül is épp elég adót?
Szerintem hogy mennyire felelőtlen dolog, attól függ, hogy mennyit keresel: csak a felesleges pénzed mondjuk max. tizedét érdemes ráfordítanod. Játéknak szabad felfogni, nem befektetésnek.
Meglátásom szerint tisztán szerencsén alapuló játékot nem érdemes nagy tételben játszani.
Ha már ennyit akarsz költeni, akkor valamilyen sportfogadást gondolnék én.
Az ötös lottó nyerési esélye 1 : 43 949 268
A hatoslottó nyerési esélye 1 : 8 145 060
A skandináv lottó nyerési esélye 1 : 3 362 260
Szerintem a 1 : 8 145 060 és a 60 : 8 145 060 az nem nagy különbség
Na meg az sem mindegy, hogy mi fájna jobban: nem játszani, vagy játszani veszteséggel.
Ha neked ez nem hiányzik a kasszából, nem valaminek a rovására játszol, hanem csak szórakozásból, akkor tedd azt. Befektetésnek nem jó. Akkor már inkább tőzsdéz, vagy vegyél időt álló értéket: aranyat, műtárgyakat, bélyeget stb.
Mindenki lebeszél, de én rábeszéllek, hogy csináld!
Mert ha nyersz, boldogabb vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!