Folyton meggondolatlanul cselekszem. Felelőtlen vagyok, ha bulizom akkor aztán meg főleg. Másnap alig emlékszek valamire, és ami rémlik amiatt is mindig fogom a fejem.
Aztán elhatározom hogy most nem őrülök meg..de hát naná hogy megismétlem a dolgokat folyton. Fog ez változni? Már 22 vagyok és 16 éves koromtól kezdve ilyen a legtöbb hétvégém. Szeretek tombolni igen, de utálom a kínos helyzeteket amikor szembesülök azzal miket csináltam előző nap. Ugye benőhet még a felyem lágya? Hogy próbáljam visszafogni magam?
Neked viszont nem lehetnek túl színesek a napjaid a valóságban. Nem kötekedés képen, de amikor felnézek mindig beléd akadok ezen az oldalon, és mindig nagyon sokat kérdezel. Tudnál adni olyan választ amivel a segítségemre lehetnél?
2015. nov. 16. 00:53
3/7 anonim válasza:
Nem hiszek abban, hogy az alkohol hatására más ember leszel, mint aki vagy.
Egyébként nem kell másnak lenned, mert akkor neked is ilyen színes napod lesz.
2015. nov. 16. 01:04
4/7 anonim válasza:
A tanácsom pedig, hogy 4 dl sörnél ne igyál többet.
2015. nov. 16. 01:09
5/7 fersk válasza:
Igen, van esély (elég nagy), hogy ez változik. Sokan jártunk ebben a cipőben anno... :D
2015. nov. 16. 04:17
6/7 A kérdező kommentje:
Na az közelről sem igaz hogy ne lennének színesek a napjaim, ugyebár én ara céloztam hogy aki ilyen sokat ló itt fent annak nem lehet az :D Nekem ezzel nincs problémám. És nem is akarom megváltoztatni a természetemet, csak egyre inkább úgy érzem kicsit komolyodni kéne már. Na meg unom hogy olyan sok mindent bánok meg. Fárasztó, jobb lenne ha képes lennék rá hogy tényleg, még annyira se érdekeljen a környezetem véleményem mint most. De ahhoz aztán már bölcsnek kéne lenni. Na meg rendkívül erősnek.
2015. nov. 16. 19:15
7/7 A kérdező kommentje:
Egyébként nincs nagy szükségem alkoholra, a zene, a hangulat, és a környezet már önmagában részegít. És tényleg a hétköznapjaimra is igaz ez a szabadosság, a társadalomba beilleszkedni teljesen soha nem leszek képes. Szerencsém hogy művész pályán vagyok, viszont így tényleg nincs ami vissza fogjon. Tuti hogy valami nevetségesen különös balesetben fogok meghalni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!