Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan lehet, hogy csak 53...

Dredd Bíró kérdése:

Hogyan lehet, hogy csak 53 %-ban hasznosak a válaszaim? Egy fél hülye vagyok ezek szerint?! :-XD

Figyelt kérdés

#kulcs #szó -XD
2014. nov. 8. 18:45
 1/6 anonim válasza:
Én majd nyomok neked zöld pacsit. :D
2014. nov. 9. 16:02
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi!:)

Képzeld most válaszoltam valakinek gloryhole témában és még mindig csak 53%-os vagyok!:))

Kíváncsi vagyok milyen arányú zöld pacsinál menn ez feljebb?:)

2014. nov. 14. 15:28
 3/6 anonim válasza:
Szerintem sokaknak kell zöld pacsit adnia, mivel %-ban számolja. :D Nézz utána, hátha találsz valamit.
2014. nov. 16. 14:27
 4/6 xeniah ***** válasza:

A %-ra nem érdemes adni, mivel úgy tűnik, hogy vannak, akik passzióból piros pacsikat nyomogatnak, hogy a toplistán előrébb jussanak. Emellett, ha politikai/vallási/erkölcsi témákban hozzászólsz, megnöveled az esélyét, hogy lejjebb menjen a százalékod, mert ott az ellentábor kevésbé szokott toleráns lenni, és a véleményükkel ellentéteset le szokták pontozni.

Szóval az önértékelésedet ne ehhez igazítsd, és ne is a Facebook like-okhoz, mint itt:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__603..

2014. nov. 24. 22:23
 5/6 A kérdező kommentje:

Értem!:)

Nekem nincs is kint fasbukkon képem, mert még ellopja valaki és visszaél vele!:)

2014. nov. 26. 21:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem facebookom sincs. :D
2014. nov. 29. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!