Hogyan ne legyek ez a lány?
A lány, aki elfelejtett élni
Volt egy lány, aki nem találta a helyét. Nem szeretett felébredni az életébe. Nem tudta, hogy hogyan tudna úgy élni, ahogy elképzelte. Imádta az embereket elemezni, órákat töltött más emberek életével, mindenkinek az élete izgalmasabbnak tűnt. Mindenki úgy tűnt, hogy jobban tudja, hogyan kell élni. Hogyan kell jól és hasznosan élni. Hogy megérje, hogy nem kell semmit sem megbánni. Hogy nem lesz elszalasztott pillanat, és nem lesz megbánt csók, vagy elmulasztott ölelés. Úgy élte az életét, hogy minden pillanatban koncentrált, hogy kell a legjobban viselkedni, mit kell tennie, hogy ne legyen semmi hiba benne. Annyira félt a hibázástól, a hiba lehetőségétől, attól, hogy elkövet valami kijavíthatlan hibát és rányomja a bélyegét a jövőre. És ezzel a hozzáállással szépen lassan megölte a vágyát, hogy legyen belőle valaki. Hogy legyenek emlékei, és olyan élete, amilyet szeretett volna. Mindenkinek meg akart felelni, végül, nem hagyott senkiben sem nyomot. Mindenkit szeretett volna megismerni, végül nem lettek barátai. Mindenkit szeretett volna, de végül őt nem szerette senki. Ő volt az a lány, aki elfelejtett élni.
😮🖤 én is ilyen voltam
Hány éves vagy?
Kicsit erőltetett a szöveg...
Ha tudod mi a gondod akkor miért nem teszel ellene?
Szóval a kretén szövegben szereplő lánynak nem volt önbecsülése mert mások élete érdekesebb és értékesebb volt naki mint a sajátja és amikor nagyobb lett akkor kb ugyanez folytatódott csak kicsit depisebben?...
Akkor önbizalmat kéne növelni, nem?
Nem írtam még neked erről? Te egy új páciens vagy ebben a rovatban?
Brian Tracy? Önszeretet-öntisztelet-önbecsülés-önbizalom? Nincs meg ez a lánc? Főnix szeminárium youtube? Nem?
Na mindegy. Ha érdekel úgyis rám írsz. :)
Nekem még nem írtál ezzel kapcsolatban. Ezek szerint másnak is van hasonló dolga.. lehet kretén az egyén, de lehet gyári hibás is akkor mi van?? Nem tudom mit lehetne tenni, azért kérdezem.
A szemináriumba belenézek, köszi
Nincs gyári hiba. Vannak különböző személyiségek de ez is olyan mint a faipar. Ritka az a korhadt vagy görbe fa ami kívülről normálisnak tűnik de feldolgozhatatlan...
Hallgasd meg! Ha van kérdésed írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!