Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan legyek olyan mint a...

Hogyan legyek olyan mint a tobbi lany?

Figyelt kérdés
En jovore megyek kozepiskolaba. Viszont az osztaly/evfolyam tarsaim kulomboznek tolem. Ok annyira gyonyoruek es tokeletesek. En viszont nem rendelkezem semmi onbizalommal. Nem vagyok szep es sovany. Az osztalytarsaim szeretnek es joba vagyok veluk viszont ugy nagyon senki massal ezt ugy ertem hogy az iskolam gimnazium es altalanos iskola egyben es az osztalyombol par lany annyira kijon a gimisekkel is. Ugye nem vagyok sovany de az nem azt jelenti hogy 200kg kozeleben jarok hanem tul sulyos vagyok. Rengetegszer probaltam lefogyni es mostis fogyokurazom es van eredmenye de nem sok. Es szeretnek olyan lenni mint a tobbiek hogy ezaltsl tobb embert ismerhessek meg es legyenek normalis baratim is.

2017. okt. 4. 15:59
 1/3 anonim válasza:

Valójában kb. én is olyan vagyok mint te csak én leszarom az embereket, tudom, hogy ez furán hangzik.

nem tudom, hogy mit tudnál tenni én is sok ideig küszködtem azzal amivel te, de végül beletörődtem, hogy én ilyen vagyok.

céltudatosnak kell lenned, hogyha úgy döntesz, hogy megváltozol és tényleg ezt szeretnéd tenni akkor nem inoghatsz meg, és véghez kell vinned azt amit szeretnél, mert ha nem akkor még jó sok ideig nem fog sikerülni

2017. okt. 4. 17:53
 2/3 anonim válasza:
Senki sem tökéletes. Lehet hogy nekik rohad a hasukon a bőr, amit eltakar a póló, de ezt te nem látod... (wtf?!)
2017. okt. 4. 19:18
 3/3 Szabó Szabolcs 73 ***** válasza:

Nem csak a külső számít.

Viszont ha azon nem tudsz változtatni legalább ne szard le az embereket mint az 1-es, és akkor lehet hogy szeretni fognak.

2017. okt. 5. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!