Hogyan legyek beteg? (Tobbi lent)
Figyelt kérdés
Legyszi ne mondjatok hogy menjek suliba stb..Szeretnek beteg lenni hetfore csutortokig.Az most mindegy hogy miert anyuek ugyse engedik meg.Kerlek segitsetek:(2015. okt. 14. 21:26
1/5 anonim válasza:
Nem tudom ismered-e a Görcs ikreket, de most valahogy az jutott eszembe, mert abban is volt egy olyan rész, hogy Wayne beteg akart lenni. Vett egy hideg zuhanyt, ruha nélkül lefeküdt aludni, és nyitva hagyta az ablakot :DD Szerintem te is példát vehetsz tőle, ha ennyire sürgős :)
3/5 anonim válasza:
én nem akartam beteg lenni csak egy papírért mentem orvoshoz és természetesen a 2 méteres óriás 40 fokos lázzal fulladásos köhögéssel pont mellém ült le. arra nem volt képes hogy a szája elé rakja a kezét fuuuuuuu hát persze hogy rögtön elkaptam. ajánlom hogy keress egy hasonló embert elég ha leülsz mellé
4/5 anonim válasza:
Szerintem elég ha eljátszod. :D Legszívesebben én se mennék suliba, sajnos mostanában sokat piszkálnak és elég durván, de muszáj menni. Végül is én okosabb vagyok náluk. :P Nem akarok kimaradni csak azért mert ők uninteligensek és nem szeretik, hogy más vagyok mint ők. Ha meg mégis csak beteg akarsz lenni és igazából akkor én is a göthös, taknyos bácsikát ajánlom a buszról vagy kérd meg a Pistikét a játszótérről, hogy tüsszentsen rád. Egy nap sem kell és nem tudsz felkelni a láztól. :D
5/5 anonim válasza:
pedig gyerekek örüljetek hogy a suli a legnagyobb gondotok :) :) bárcsak nekem is ennyi lenne. de utáltam én is menni mindig lógtam meg "beteg voltam" de minden sokkal könnyebb volt. Visszasírjátok még ezeket az időket majd ti is hiába is utáljátok most :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!