Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy legyek holnapra beteg?

Hogy legyek holnapra beteg?

Figyelt kérdés

Nagyon fontos lenne!! Légyszi ne olyan válaszokat, hogy "már most is beteg vagy" Nem lehet bemennem suliba ha valakit érdekel miért holnap leírom de ez nem vicc történt valami és megőrítenének miatta a tanárok egy kicsit szeretnék itthon lenni, hogy átgondoljam! Am leírom ide inkább másik suli váltás lesz mert és a tanárok nem hagynak békén, hogy miért megyek el? De ha elmondanám, hogy miattuk.. Na mindegy, holnapután máraz új sulimba megyek! Hogy legyek reggelre beteg, hogy ne keljen bemennem? Anyukámnak felhozom csak veszekszik! Légyszi valaki!!!! És ha azt mondom, hogy hasmenésem van azt nem fogja most elhinni! Köszönöm!

13/L

2012. febr. 27. 22:05
 1/10 A kérdező kommentje:

Bocsi csak ideges vagyok:/

Leírom inkább ide suli váltás lesz és a tanárok nem hagynak békén, hogy miért megyek el?*

2012. febr. 27. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
egyél össze mindent, hogy hányj. vagy állj ki vizesen az erkélyre/udvarra, kevés ruhában. más nem jut eszembe.. kár hogy anyud nem túl együttműködő, nekem adott igazolást múltkor mikor nem volt kedvem bemenni. azóta meg magántanuló vagyok és akkor megyek be amikor akarok. bocsi csak örülök a fejemnek.
2012. febr. 27. 22:08
 3/10 A kérdező kommentje:
Én is örülök, hogy elmehetek:) De ez ész szenvedés lenne ez a nap! Hát igen, nem érdekli:( köszi a választ:) Arra gondoltam még, hogy most jég hideg zuhany leveszem a fűtést a szobámba és egy szál pólóba takaró nélkül alszok! Azt nm akarom, hogy súlyos legyen pl. tüdőgyulladás, hogy kórházb kerüljek csak erre a napra kéne! köszönöm a választ:)
2012. febr. 27. 22:13
 4/10 A kérdező kommentje:
kész*
2012. febr. 27. 22:13
 5/10 anonim ***** válasza:
mi történt? amúgy annyi, hogy holnap elmész sétálni valahova és nem mész a suliba, ha beírják az igazolatlant utána úgyis mindegy, mert utána már úgyis új suliba mész
2012. febr. 27. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:
Írok privibe neked is!
2012. febr. 27. 22:23
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, de anya suli után jön be hozzám kiíratni és azt mondta, hogy ha megtudja, hogy nem mentem be akkor otthagy a suliba és azért se fog elvinni és szenvedhetek ott még kb. másfél évet! Amit én nembírok ki!
2012. febr. 27. 22:26
 8/10 anonim ***** válasza:
akkor bírd ki azt az egy napot és ne foglalkozz az ofővel
2012. febr. 27. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
41%
tetes magad halotnak talán bejön :D
2012. márc. 7. 20:02
 10/10 anonim ***** válasza:

Elősször is egyél kenyeret és igyál valamit.

Aztán igyál sós melegvizet.

én speciel 2 kortynál nem tudtam többet inni....

Ha ittál, akkor menj a wc-re és az ujjadat rakd a torkodba.

Elősször öklendezni, majd hányni fogsz.

Ezt csináld meg ESTE legalább 3szor 10-15 percenként.

Nekem bevállt (:

2012. ápr. 20. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!