Hogyan legyek olyan lány akit nem csúfol mindenki. Hogyan vágjak vissza?
teljesen felesleges erre energiát fordítani
30évesen is lesz aki szerint loser vagy túl menő vagy.
Eddzél, és akkor lekopnak
Legyél BÁTOR!
ÁRULKODJ A SZÜLEIDNEK, A TANÁROKNAK!
JELENTSD FEL ŐKET!
:D
Szia! Nem vagyok profi ilyen témákban, de gondoltam megpróbálok segíteni. Szerintem ezt több stádiumra lehet osztani. Első stádium: próbálj meg nem foglalkozni velük. Forgasd meg a szemed, menj el, engedd el a bántásokat a füled mellet. Ha ez nem használ, akkor jön a második stádium: szólj vissza nekik, de semmi gonoszságot ne mondj. Vágd az arcába, hogy neki hogy esne, ha őt csúfolnák és hidd el, még a leggonoszabb lélek is magába néz egy kicsit ilyenkor. Ha ez sem válik be, akkor sürgősen szükséged van a harmadik stádiumra, amikor szólsz valakinek, és elpanaszolod, amik veled történnek. Ha ez után sem szűnnek meg a problémák, akkor térj vissza az első stádiumba, emellett támaszkodj a barátaidra, akik biztosan melléd állnak.
Visszaszólni nem ajánlatos, ugyanis az ilyen embereket ez élteti. Örömet jelent nekik, ha felhúzod magad a dolgokon. Ők már gyakorlottak, az agyuk 50 százaléka beszólásokkal van tele. Szóval ha leereszkedsz a szintjükre, akkor valószínűleg úgyis elveszted a csatát, így semmiképpen nem érdemes.
Annyit elmondanék, hogy sokáig tarthat, amíg leszállnak rólad, de semmiképpen se add fel!
"Annyit elmondanék, hogy sokáig tarthat, amíg leszállnak rólad, de semmiképpen se add fel!"
Soha nem fognak leszállni róla! Ezek felnőtt korukban is ilyenek lesznek! A kérdező még nem tudja, mert nem dolgozik munkahelyen. De ha dolgozna, megtudná, hogy amilyen szemetek egymással az osztálytársai, ugyanolyan szemetek egymással a felnőttek is, ha van bajszuk, ha nincs, ha kopaszok, ha rövid a hajuk, ha hosszú. Van néhány kivétel, aminek nem hogy örülnének, de még őket bántják a legjobban! Fel nem tudom fogni, hogy FELNŐTT emberek miért azt bántják, aki nem bántotta őket. Pont hogy azt kéne bántani, aki őket bántotta! Ez lenne a normális reakció! Nem, helyette ha valaki beléjük rúg, az gyáva visszaadni, inkább ő is belerúg egy ártatlanba! Mi a f*@*sz ez? Ilyen elkorcsosult gondolkodása van mindenkinek! Már csak azt nem értem, hogy a 21. században hogyhogy még nem volt annyi eszük, hogy erre rájöjjenek, hogy észrevegyék egymás mocskos viselkedését, és egyszerűen abbahagyják.
Más bántására soha nem éreztem kényszert, főleg ha az TÖK ÁRTATLAN! Viszont egy gonosz embert szívesen megvernék! A dühömet is kiadom, és még csak rosszat sem tettem, egy szemétnek megadtam ami jár neki!
Nem értem ezeket! nyilván, ha őket bántják jogtalanul, ők nekik is vissza kéne szólna, nem másnak visszaadni.
Mindig azt kell bántani, aki téged is bántott ok nélkül! nem egy ártatlant!
Jó, ha ezen elmélkedik a kérdező, és tudtára adja másoknak is!
Ezt aztán kifejtetted...:)))
Köszi a v@válaszod))Igazad van hogy szemetek de dolgozok mert diákmunkás vagyok))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!