Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szoktál naplót írni?

Szoktál naplót írni?

Figyelt kérdés
Kort es nemet is irj, kerlek [szepen] :).
2010. aug. 3. 19:44
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Szoktam,bár már jó 1 hónapja nem írtam bele semmit.

Képzeljétek,egyszer elvittem a suliba és kint hagytam az udvaron...Mir 15 perc múlva visszamentem érte,seholse volt..Hú hát sírtam xD

Aztán 2 nap múlva megtaláltam =')

2010. aug. 25. 08:24
 22/28 anonim ***** válasza:
aham...irok..az elsok kozott irta egy fiu hogy naplot ir..na hat azt nekem nehez volt elkepzelni...:D furcsa hogy egy fiu naplot ir...
2010. aug. 27. 16:35
 23/28 anonim ***** válasza:

blogot, de szerintem tök ugyan az, hiszen olyan dolgokat írok le amiket egy naplóba írnék

amúgy nem vagyok valami precíz, mert nem mindennap írok csak ha valamiről van véleményem, szóval nem azt, hogy mi történt velem aznap, mert akkor nem írnék semmit

segít megszabadulni a felesleges érzésektől, legfőképp a rosszaktól, ha leírom akkor többé már nem is kell foglalkoznom vele

16L

2010. aug. 27. 18:24
 24/28 anonim ***** válasza:

2éve már vezetek naplót.Az összes fájdalmamat,vidám pillanatomat le jegyzem benne.:)

18/L

2010. aug. 27. 20:14
 25/28 anonim ***** válasza:
Én csak akkor veszem elő a naplómat amikor olyan dolog nyomaszt amit nemszeretnék hogy kitudódjon:)13/L
2010. aug. 27. 20:23
 26/28 Zoli =) ***** válasza:

Sziasztok! =)

Én nem vezetek naplót, de most, hogy ezt a kérdést és a válaszokat elolvastam, úgy döntöttem, hogy én is fogok naplót vezetni. A nyár végén most úgyis sokkal több dolgom lesz, mint eddig volt. Most megyek középiskolába, kollégiumos leszek, emellett heti 3x eljárok harcművészeti edzésre, szabadidő is kellene. Lesz is, de nem sok. Ebből adódóan én 14 éves vagyok, és fiú. Köszi az ötletet! Egy napló tényleg nagy segítség, megóv a szétszórtságtól.

Üdv:Zoli =)

2010. aug. 28. 13:29
 27/28 anonim ***** válasza:

Hát most a nyár miatt nem, de a suliban mindig! :D

Egyébként tavaly új iskolába kerültem, és tetszett valaki, aki a legjobb barátnőmnek is tetszett, szóval volt téma!

És szerencsére nem olvasták el! :D

12/L

2010. aug. 28. 17:18
 28/28 anonim ***** válasza:

10-14 éves koromig írtam naplót. aztán valami miatt abbamaradt, talán az én drága tesóm kíváncsisága állhat a háttérben, aki az eddig írt összes naplómat elolvasta.

azóta eltelt 2 év, de kiábrándultam belőle (mármint az írásból), pedig jó dolog, kiírhatod a sok lelki szennyet magadból.:D nem tudom, talán belekezdek megint.

egyébként hol vesztek olyan zárható dobozt, vagy mit? és mennyibe kerül?

2010. aug. 28. 17:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!