Szoktál naplót írni?
Szoktam,bár már jó 1 hónapja nem írtam bele semmit.
Képzeljétek,egyszer elvittem a suliba és kint hagytam az udvaron...Mir 15 perc múlva visszamentem érte,seholse volt..Hú hát sírtam xD
Aztán 2 nap múlva megtaláltam =')
blogot, de szerintem tök ugyan az, hiszen olyan dolgokat írok le amiket egy naplóba írnék
amúgy nem vagyok valami precíz, mert nem mindennap írok csak ha valamiről van véleményem, szóval nem azt, hogy mi történt velem aznap, mert akkor nem írnék semmit
segít megszabadulni a felesleges érzésektől, legfőképp a rosszaktól, ha leírom akkor többé már nem is kell foglalkoznom vele
16L
2éve már vezetek naplót.Az összes fájdalmamat,vidám pillanatomat le jegyzem benne.:)
18/L
Sziasztok! =)
Én nem vezetek naplót, de most, hogy ezt a kérdést és a válaszokat elolvastam, úgy döntöttem, hogy én is fogok naplót vezetni. A nyár végén most úgyis sokkal több dolgom lesz, mint eddig volt. Most megyek középiskolába, kollégiumos leszek, emellett heti 3x eljárok harcművészeti edzésre, szabadidő is kellene. Lesz is, de nem sok. Ebből adódóan én 14 éves vagyok, és fiú. Köszi az ötletet! Egy napló tényleg nagy segítség, megóv a szétszórtságtól.
Üdv:Zoli =)
Hát most a nyár miatt nem, de a suliban mindig! :D
Egyébként tavaly új iskolába kerültem, és tetszett valaki, aki a legjobb barátnőmnek is tetszett, szóval volt téma!
És szerencsére nem olvasták el! :D
12/L
10-14 éves koromig írtam naplót. aztán valami miatt abbamaradt, talán az én drága tesóm kíváncsisága állhat a háttérben, aki az eddig írt összes naplómat elolvasta.
azóta eltelt 2 év, de kiábrándultam belőle (mármint az írásból), pedig jó dolog, kiírhatod a sok lelki szennyet magadból.:D nem tudom, talán belekezdek megint.
egyébként hol vesztek olyan zárható dobozt, vagy mit? és mennyibe kerül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!