Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kell naplót írni?

Brigi00 kérdése:

Hogy kell naplót írni?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék naplót írni de nem tudom elkezdeni, ti hogy kedtétek? És miket írjak bele mármint h milyen napom volt v ilyesmi?
2011. aug. 15. 15:10
 1/5 anonim ***** válasza:
én írtam egy időben. Úgy kezdtem, hogy eddig mi volt velem meg minden. Utána mindig azt írtam, hogy min történt velem egy nap. De szerintem ne írj, mert belekotnyeleskednek. Én is ezért megsemmisítettem, mert csak a baj volt belőle.
2011. aug. 15. 15:20
 2/5 anonim ***** válasza:
pl ha a kölyök nem megy be a suliba beirod az igazolatlant ha rossz akkor a szaktanárit
2011. aug. 15. 15:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Én netes naplót írogatok, azt írom bele ami épp eszembe jut, nem igazán hogy mi történt velem aznap, hanem ha eszembe jut egy gondolat, vélemény valamiről akkor azt. De nem is írok mindennap, kb heti egyszer mondjuk.
2011. aug. 15. 15:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:D Hát ez nagy nem iskolai naplórol van szó -.-
2011. aug. 15. 15:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Regisztrálsz a blog.hu ra és kész

[link]

Aztán beállítod, hogy senki ne lássa a bejegyzéseidet.

2011. aug. 15. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!