Hogyan tovább? Mit kellene tennem?
Bocsi, hogy nem tudok megfelelő választ adni, de én sem írhattam volna le jobban, velem is szinte teljesen ugyanez a helyzet. Tavaly sokkal több emberrel voltam jóban, akiknek ma már nem is köszönök. Akiket a barátaimnak tartottam, azok haver szintre süllyedtek. Azt az embert, akit a legjobban szerettem pedig elvesztettem. Talán egy barátom van, de néha ezt is kétségbe vonom.
Amúgy hány éves vagy?
Velem is ez a helyzet jelen pillanatban.Volt egy barátnőm akire azt hittem,hogy igaz barát.Nos kiderült,hogy még sem.Úgy vesztünk össze, hogy még azóta sem tudom az okát.Gondolkodtam én is,hogy mitől lehetett.De nem tudom rá a választ, sosem bántam vele rosszúl.Erről ennyit. A többiekkel sem vagyok jóban.Széthullott a barátságunk.Egyedül vagyok:S
Néha úgy érzem jobb is így. Már senkivel sem vagyok egy szinten :/
21:53 vagyok
már kezdtem megijedni, hogy nekem kell elmagyaráznom amit írtam, mondom WTF? :D
A válasz megírásának időpontja: ma 21:49
19 éves múltam, felnőtt vagyok, és mégsem tudok boldogulni az életben, ezt a szégyent... :) De mindenesetre örülök, hogy nem vagyok egyedül, és nagyon szomorú hogy te is ebben a helyzetben vagy :S! Aki nem élte át, el sem tudja képzelni, micsoda helyzet ez. Még nem látom a "végét", de bízom benne, hogy megoldódik, a te, és az én helyzetem is! :)
A válasz megírásának időpontja: ma 21:50
Gondolod, hogy nem próbáltam megkérdezni?! Magyarázkodás, alaptalan hazugságok :S Nem jutottam előbbre, azzal, hogy békülni próbáltam! Tényleg nem tudom miért történhetett. Az egyik volt barátom azt mondta megváltoztam! Igaz, hogy az ember ezt saját magán nehezebben veszi észre, sokszor magamba néztem, de nem változtam szerintem semmiben, az értékrendem, a viselkedésem, az álmaim.. Talán félreértettem, vagy fogalmam sincs :S
A válasz megírásának időpontja: ma 21:53
Igaz lehet :S
A válasz megírásának időpontja: ma 21:57
Bocs, hogy értetlenkedek, de ha ezt a mondatot rám és a "magamfajtákra" érted "És kifelé hiába adják a keményet, ha belül nagyon megérinti őket a dolog. De ha te tudod, hogy miért van, akkor magyarázd el.", akkor igazad van! Néha tényleg elég érzékeny vagyok, de ezeket a harcokat magammal vívom :D És a jelentéktelen megjegyzéseket elfelejtem, legalábbis megpróbálom. De az, amit a barátaim tettek, szerintem ez egy olyan dolog, amin még a kevésbé érzékeny emberek sem tudnak szó nélkül túllépni! Ilyet nem teszünk barátokkal, én nem tennék :S De az, hogy ez megtörtént azt bizonyítja, hogy én nem voltam nekik olyan fontos, mint ők nekem, előbb utóbb kiderült volna, és örülök, hogy így alakult, sőt már előbb ki kellett volna derülnie...
A válasz megírásának időpontja: ma 21:59
Ilyet még viccből se írj!! :D "van 1 b verzió szerezz uj barátokat legyél nyitott mindenre" Nehéz újra megbízni valakiben, :S próbálok próbálkozni... :)
Továbbra is várom a válaszaitokat!
21.50-esvagyok
Hát igen, nehéz újra megbízni.Én is így vagyok vele.Én úgy érzem azóta mióta elvesztettem az igaznak vélt barátaimat, hogy már nem vagyok teljes ember.:/ Mintha megszűnt volna létezni a világ, próbálok nyitni az újra de sajnos én olyan vagyok,hogy túl sokat gyötrődöm egy egy problémán pedig tudom nem kéne:(
egyékbént nekem is azt mondták,hogy megváltoztam.Pedig én nem érzek magamon változást.Max annyit, hogy jobban kimondom azt amit gondolok..DE ezzel sosem bántottam meg senkit.Amúgy sem vagyok ilyen, hogy szándékosan tegyek rosszat másnak:S Tehát ezért nem értem:/
LEhet tényleg igaz az, hogy az ember csak is Magára számíthat{?}.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!