Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért nem hívnak a haverok/bar...

Miért nem hívnak a haverok/barátok sehova?

Figyelt kérdés

Ván pár haverom de egyikük se hív sehova.

Talán 1 volt aki egyszer-kétszer hívott házibuliba de most már ő se hív pedig tudom hogy az utóbbi időben tartott pár bulit. Amúgy őt 2 hónapja nem is láttam mert sokat utazik. A többi akkor se hívott ha discoba mentek pedig tudják hogy voltam már meg én is ugyan úgy bulizok ahogy mások.

Van olyan akit hiába hívnák, akkor se jönne el(pedig tényleg jóba vagyunk) és van olyan akit ha hívok akkor néha eljön de ő se hív soha pedig minden hétvégén megy buliba.

Vannak ismerőseim akiket mindig hívnak valahova, egyszerre több helyre is de engem sehova.

Mi bennem a hiba? szégyellnek mások előtt? Min kellene változtatnom?

2010. júl. 31. 15:25
1 2
 11/15 anonim válasza:

Szia.

Hát,ez elég gázos.Engem sem hiv el minden barátom bulizni mégis jóban vagyunk.Van olyan srác vagy csaj akivel jó bulizni és van olyan akinek mindent elmondhatsz.És ez nem mindig ugyanaz a haverod.Szóval igy nem fogod megtudni,kérdezd meg őket.

Ja és attól hogy átlagos a kinézeted,és keveset beszélsz,nem zár ki semmit egy lány szemében.Ezt csak azért mert csaj vagyok :)

2010. aug. 5. 00:18
 12/15 anonim válasza:
Tényleg az lenne a legjobb, ha nyiltan rákérdeznél persze tapintatosan, mert így legalább tudnád!:ĐĐ
2010. aug. 5. 17:59
 13/15 A kérdező kommentje:

Dehogy kérdezek rá:D

Hülye vagy?!:D ne fogom ilyenekkel égetni magam.

2010. aug. 5. 18:54
 14/15 anonim ***** válasza:

nembezsélsz túl sokat?

lehet éppen ezért nem hívnak el sehova,mert egyszeráen nem éreznék jól magukat veled,nem vagy jó társaság.

vagy nem értem.

én egyáltalán nem tartom a kapcsolatokat a barátokkal, a barátaim nem nagyon hívnak helyekre, csak a haverok,de ők sokat.

Keress haverokat, akik nem barátok,csak ismerősök,legyél velük nyitott,humoros,mindenamijó,és aztmondom hogy azok többet fognak veled foglalkozni!

2010. aug. 5. 20:59
 15/15 anonim ***** válasza:

Engem sem hívnak sokat, pedig többen is mondták, hogy feldobom a bulit. Olyan is volt, hogy az egyik barátom elment bulizni és az egyik haverját hívta meg amelyikkel alig pár napja ismerkedtek meg, s engem nem hívott. No akkor kiakadtam.

Amúgy vannak emberek akik meghívatják magukat...mno nekem ezt a büszkeségem nem engedi. Viszont szoktam én is hívni egyeseket bulikba.

2010. aug. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!