Miért nem hívnak a haverok/barátok sehova?
Ván pár haverom de egyikük se hív sehova.
Talán 1 volt aki egyszer-kétszer hívott házibuliba de most már ő se hív pedig tudom hogy az utóbbi időben tartott pár bulit. Amúgy őt 2 hónapja nem is láttam mert sokat utazik. A többi akkor se hívott ha discoba mentek pedig tudják hogy voltam már meg én is ugyan úgy bulizok ahogy mások.
Van olyan akit hiába hívnák, akkor se jönne el(pedig tényleg jóba vagyunk) és van olyan akit ha hívok akkor néha eljön de ő se hív soha pedig minden hétvégén megy buliba.
Vannak ismerőseim akiket mindig hívnak valahova, egyszerre több helyre is de engem sehova.
Mi bennem a hiba? szégyellnek mások előtt? Min kellene változtatnom?
hát... hány éves vagy?
ha szégyellnek akkor nem igazi barátok...
de miért szégyellnének? Hogy nézel ki?..
Lehet azt hiszik, hogy te elvagy másokkal, és ezért nem foglalkoznak veled...beszélj velük erről.
20hoz közel vagyok és átlagos kinézetem van, de valamiért nem vagyok a csajok kedvence.
Nem beszélek túl sokat.
20hoz közel vagyok és átlagos kinézetem van, de valamiért nem vagyok a csajok kedvence.
Nem beszélek túl sokat.
Logikusan..szerinted ha ez valóban így lenne akkor nem hívnának? Dehogynem, hisz nem lennél ellenfél átlagos, csendes, sikertelen a nőknél..de bizony eléggé a vetélytársat láthatják benned ha nem hívnak, mert tartanak attól, hogy elhappolod a csajokat.
Szóval tömören irigyeid.
ÁÁÁ...
Soha se voltam csajozógép, még egy csajom se volt, szerencsétlen vagyok a nőkkel szemben.
Gáz lenne megkérdezni hogy miért nem hívnak:S
Volt hogy olyanokkal is tök jól elvoltam buliba akik nem is a haverjaim. Nem olyan vagyok aki bemegy egy buliba és csak ül az asztalnál egész este.
amúgy nálad mit takar az hogy partyarc?
Hát akkor már tényleg minden lehetséges tényező kizárva :/
Hát hogy pörög, sokat bulizik, csajozik, ismerkedik, jól érzi magát.
Azért drukkolok hogy változzanak a dolgok :S :)
Kösz szépen.
Jelenleg nem úgy áll a helyzet hogy bármi is változna. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!