Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy ne foglalkozzunk másokkal...

Hogy ne foglalkozzunk másokkal magunk körül?

Figyelt kérdés
Azon gondolkodom,hogy amikor visszamegyek suliba,változtatni fogok,és azzal fogom kezdeni,hogy elengedek a fülem mellett minden sértést.De ha úgy csinálok,mint aki meg sem hallja,az nem válik be,mint ahogy az se,ha visszaszólok,mert úgy igazából leszarják.Én is pont ugyanúgy akarom őket leszarni.Azt akarom,hogy érezzék,hogy minek tartom őket.Na ezt hogy?
2010. júl. 31. 14:38
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Második vagyok!

"Nagyon rossz dolgokon mentem keresztül,de most nyáron átértékeltem a dolgokat.Sikeresen le is fogytam.új emberként szeretnék visszatérni,és velük is tudatni akarom,hogy nem vagyok az a kis hülye csaj,akin csak úgy átgázolhatnak."

Látod, ez már a korodhoz képes érett gondolkozást takar!

Az embernek sok mindennel meg kell küzdenie az élete során és az csak akkor sikerül, ha képes a dolgokat időnként átértékelnie és megtalálja a helyes módszert. Ha így gondolkozol, akkor biztosan sikerülni fog.

(Egy 3 leánygyermekes apa)

2010. júl. 31. 18:52
 32/35 anonim ***** válasza:

Persze, máris az a bunkó, aki nem hiteget mindenféle baromsággal, mint pl hogy "majd a lábad előtt hevernek a fiúk" hanem az igazat mondja...

Nem mindig az a jó, ha azt mondjuk az embereknek amit hallani akarnak.

Ezen gondolkozz el. Főleg te, kedves kovacsmagdi.

2010. júl. 31. 20:41
 33/35 anonim ***** válasza:
Nem hitegettem,hanem azt mondtam ami tény és való.Hány de hány esetröl tudunk,hogy kislánynak scúfolták és felnöttnek a világ egyik legszebb nöje lett???Itt ez a 14 lány az önbizalmát akarja visszakapni,azt hiszem teaz uszongatásoddal,meg a mások ócsárlásával nem igazán fogod ezt elérni,ha meg nem ez a szándékod,nem neki akarsz segíteni,akkor meg minek válszoltál? amugy érdekes a modorod gyorsan jobbá alakult,legaláb ennyire jó volt a vita!...Sok sikert picilány,látod? Igy vitatkoznak a buta felnöttek,na ilyen ne legyél! Üdv!
2010. aug. 1. 02:48
 34/35 anonim ***** válasza:

Jah, azt mondtad ami tény és való (lesz a jövőben), egy olyan világban ahol csak jó dolgok történnek. A gond az, hogy ez nem olyan. Ezért írtam, hogy túl naiv vagy.

Ha csupa derűs dologgal tömöd tele a tudatát, és később nem úgy alakul (ami a legvalószínűbb), akkor nagyot fog koppanni, és még alacsonyabbra esik vissza az önbizalma, mint korábban volt. Pedig te csak segíteni akartál, tudom.

Viszont ha valós(jelen idejű) tényekkel konfrontálódik, amik nyilván ideiglenesen lenyomják az önbizalmát, akkor az arra ösztönzi hogy először elfogadja önmagát olyannak amilyen - ami nagyon fontos - és ez akkora önbizalmat és magabiztosságot fog neki adni, hogy kész lesz a változtatásra.(Nem csak a külsőleges, hanem a lelki változtatásokra, amik segíteni fognak neki jobban viselni a kritikát.) Nemkülönben, ez a kisugárzásán is érződni fog, ami a megjelenését is csak javítja.

Aztán ha a változtatások sikeresek, esetleg a külső változtatások is, és netán bejön az amit te mondtál, képzeld el mennyire boldog lesz!

Nem a legjobb lehetőségre számított, de mégis az történt... mennyire örülne neki.

De ha mégsem az történik, az sem lesz baj, mert már elfogadta hogy ő ilyen és kész,meg eleve már nem is arra számít hogy a legjobb lehetőség fog történni, és így nem fog drasztikusan visszaesni az önbizalma.

Nem ócsároltalak, hanem próbáltalak leállítani... de nem sikerült. De már mind1.

Nem minden az, aminek látszik.

2010. aug. 1. 11:02
 35/35 anonim ***** válasza:

Hmm .

Igazából a megváltozás kulcsa az,hogy akarod!

Tavaly,mikor teljesen összetörtem a barátaim miatt[pedig nem vagyok kirekesztve]fogadtam meg,hogy soha többé nem fog rám senki egy trágár szót mondani amíg én is ember vagyok.Láttam már sok embert hánykolódni,azt a szenvedést nem akartam,így megfogadtam.

És amit az ember nagyon akar...azt mindenáron teljesíti!

Csak kitartás csajszi,és hiddel, nem tanácsokat akarok osztogatni,hogy mivel,meg hogy szerezd vissza,mert azt te tudod,csak akard!

ennyivoltam.

2010. aug. 1. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!