Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szóval oszd meg másokkal a...

Szóval oszd meg másokkal a problémáid hátha segítenek?

Figyelt kérdés

Első pszichológia órán bejött a tanárnő és azt mondta, hogy mindenki mondjon magáról el egy negatív tulajdonságot. Az én nagy problémám, hogy sok mindent szeretek csinálni, de hamar beleunok. Pl tanulni is csak úgy tudok egy rögtönzésre, hogy felosztom az anyagot és minden nap tanulok egy kicsit. Szóval én nem tudok úgy tanulni mint mások, hogy utolsó nap leülök és éjjel nappal kínlódok. De ez csak egy példa volt a tanulással...majdnem mindennel így vagyok.

Szóval elmondtam a tanárnőnek és kikacagott, meg minden órán szívatott, hogy fejezze be hamarabb az órát?, nem untam még meg. Hát jött, hogy a falra másszak. Minden órán gúnyolódott.

2011. jún. 11. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Ez nagyon csúnya dolog volt tőle. Az ilyen nem is való tanárnak, nem hogy pszichológiatanárnak...ki kellene rúgni...nem is törődj vele, nem éri meg.
2011. jún. 11. 19:53
 2/7 anonim válasza:
Hát ez mekkora köcsög. Egyébként én is olyan vagyok, mint te :P Még nem nagyon bírtam hosszútávon egy dolgot csinálni, mindig új dolgokat akarok, aztán mindig beleunok mindenbe. Nem is tudom, hogy ez ellen lehet-e valamit tenni, de szerintem nem nagyon. Majd egyszer biztos lesz olyan dolog, ami tényleg érdekel, és szívesen csinálod, és nem unod majd meg. Nem lehetne skippelni ezt az órát? :D
2011. jún. 13. 10:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Ne vedd fel. Csak szórakozik, valszeg úgy se fogja abbahagyni, volt egy tanárom középiskolában, aki 3 éven keresztül szívatta az egyik haverom, hasonló megjegyzésekkel. Szimplán csak hozzá kell szoknod, amikor gúnyolódik csak mosolyogj egyet és kész...
2011. jún. 13. 12:41
 4/7 anonim ***** válasza:
sz.rj rá...:))) azért csinálja mert úgy gondolja h ilyen probléma nincs cs lusta vagy v. vmi ilymi...:)amúgy is lassan nyári szünet...:)(ha cs nem nyári suli)ha észreveszi hogy ez nem érdekel téged és neked is vicces abba haggya:))
2011. jún. 13. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

kezdj el te is úgy fiselkedni mint ő :D

vagy sz*rd le, már csak pár nap :D

2011. jún. 13. 17:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Tanuljatok meg írni!!!Te meg szarjál rá egy köcsög fasz/kúrva!
2011. jún. 13. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Küld el azanyjába
2011. jún. 13. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!