Miért van az hogy szinte bármit megtennék ISMERŐSÖKÉRT és barátokért, és azért akivel barátkozni szeretnék. Akármikor segítenék bárkinek ha kéne. Lógnék is ha az kéne. De miért? Kést is döfnék a lábamba, szinte akármit!
Figyelt kérdés
2011. máj. 6. 19:43
1/5 szamóca. válasza:
ezzel én is így vagyok, bár csak a barátaimért vagy azért, aki nagyon úgy néz ki hogy hamarosan a barátom lesz.
van egy réteg az életemben, akkért szó szerint bármikor tűzbe mennék.
2/5 A kérdező kommentje:
És van tipped/tippe hogy kéne barátkozni azzal akivel szeretnék? Egyelőre chatelünk... De szinte beszélgetni is valamiért nem nagyon merek vele, hogy kezdjem?
2011. máj. 6. 19:57
3/5 szamóca. válasza:
erre szerintem nincs jó tipp. nem vagyok a chatelés híve, hívd el személyes találkozóra.
bartkozni akarsz vele vagy összejönni? ahhoz mérten hívd el ahelyre, és a témát is ahhoz kapcsold.
igazából annyit tudok erre mondani - főleg ha csak barátságról van szó de párkapcsoaltra is - hogy csak add magad, beszélgessetek gátlások nélkül. ha nem megy, úgysincs értelme a a barátságnak, ezt nem lehet erőltetni.
csak nyugi, kezdj hétköznapi témával - teljesen jók a rongyosra használt szava mint a miylen napod volt, szép az idő satöbbi. majd ebből kialakul.
4/5 anonim válasza:
Talán még nem volt komolyabb csalódásod a barátaidban. Ha egyszer olyan helyzetbe kerülsz, amikor neked lenne szükséged segítségre, és hátat fordítanak neked, akkor felül fogod vizsgálni ezt a nézetedet (kívánom, hogy soha ne legyen rá szükséged).
5/5 szamóca. válasza:
nem feltétlen változtat az meg. én már csalódtam pár emberben, de semmit nem változott ez a dolog. nyilván velük szemben igen, de a többiekkel kapcsoaltban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!