Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek lenne kedve barátkozni?

Kinek lenne kedve barátkozni?

Figyelt kérdés
25 éves vagyok.Pest megyéből, de Pesten mozgok inkább.vannak barátaim, és zenélek, hobbim a gitározás, de szeretnék új embereket is megismerni. Elég nyitott vagyok a világra, leginkább olyan fiúk és lányok kommentjeit várom akik vagy szeretnének barátkozni mert nincs , vagy szintén szeretnék egy kicsit bővíteni a társaságukat.Előny ha szereted a rock-metal zenét, én is abban vagyok otthonos. könnyebben lehet kikapcsolódni ha azonos helyekre is eltudunk menni. üdv Zoli. Ja és légyszíves a hülye válaszolóknak írom most ezt elsősorban, kíméljenek akik most gúnyolódnak arra nem vagyok kíváncsi, az értelmesekre annál inkább . sziasztok:)
2011. aug. 22. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem van. :)
2011. aug. 24. 21:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Ha még olvasod. Nemet és kort is írnál?. köszi:)és várost:)
2011. aug. 25. 00:22
 3/7 TheGodfather ***** válasza:
heló
2011. aug. 29. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Szia. Hát te?:) Ki vagy?
2011. aug. 29. 19:28
 5/7 anonim válasza:

1 Lepkefingnyi szeretethiányt érzékelek...

A szüleid molesztáltak?

2011. aug. 29. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia. (:
2011. aug. 29. 20:27
 7/7 A kérdező kommentje:
nem nem molesztáltak. az utolsó kérdezőnek hello.
2011. aug. 29. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!