Tetszik a kérdése:
Aki veszekedik válaszadás helyett, moderátorok segítenek?
Figyelt kérdés
Nem értem miért kell az embereknek sértő megjegyzéseket tenni, de egyes témákban szinte csak ilyen van. Ahelyett, hogy leszavaznák, egyszerűen leoltja az illetőt a marhaságaival. És nem fogynak el az ilyen emberek. A szavazás azért van, hogy értékeljük a válaszokat - Nem lehetne ezért szigorítani a szabályokon?2011. aug. 13. 00:55
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy érted a választ? Én úgy gondoltam, hogy ha sokszor fel lesz jelentve ugyanaz a felhasználó válaszai, nem érdemel valami súlyosabb büntetést?
2011. aug. 13. 01:54
3/10 anonim válasza:
Ha valaki egy komoly forrás linkel egyszer is, azt például letiltják. ;) Sajnos komoly.
4/10 A kérdező kommentje:
Idézem:
"Tisztelt Felhasználónk!
Nyilván akinek x számú vagy bizonyos fajta válasza lesz törölve, azt kitiltjuk. Naponta sok felhasználóval megtesszük, sajnos.
Ez az üzenet az oldal moderátoraitól érkezett, tartalma fontos!
Kérjük, a benne írtakat vedd figyelembe az oldal további használata során! Felhívjuk figyelmed, hogy az oldal szabályzatának be nem tartása a hozzáférésed korlátozásával, vagy regisztrácód megszüntetésével járhat.
Üzenetünkre a moderator@gyakorikerdesek.hu e-mail címre küldhetsz választ, amint lehetőségünk nyílik rá (de legkésőbb 2-3 munkanapon belül) válaszolunk.
Az üzenet bezárásához kattints az alábbi gombra!."
-----
Köszönöm szépen a választ moderátorainktól. :DD
2011. aug. 13. 14:19
5/10 anonim válasza:
mit tettél ?:D:D biztos szörnyű volt :D
6/10 anonim válasza:
Én semmi szörnyűt nem csináltam itt, mégis 11-12 néven tiltottak már ki.
7/10 A kérdező kommentje:
Naanaa, hát akkor nem sok haszna van a tiltásoknak, ha csak így újra lehet regisztrálni akárhányszor.
2011. aug. 14. 10:52
8/10 anonim válasza:
Nem lehet újra regisztrálni.Engem tiltottak le és próbáltam, de az IPcím miatt nem lehet.
9/10 A kérdező kommentje:
O.o Akkor te hogy kerültél fel ismét az oldalra? Látom 93%os vagy gratulálok! ^^
2011. aug. 14. 11:51
10/10 anonim válasza:
Megkértem a moderátorokat, hogy oldják fel a tiltást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!