Meghalok ha nem segítenek?!
Merre laksz? Hátha tudok segíteni..
16/L
16 évesen nekem is voltak ilyen problémáim. Egyszer el is mentem pszichológushoz, de több kezelésen nem voltam hajlandó résztvenni. Végülis nem ez oldotta ameg a gondjaimat. Ma 32 éves vagyok, és csak annyit tudok mondani neked, hogy ez elég tipikus, ebben az életkorban, bár a teljesen normális családokban ez kevésbé jellemző.
Túlleszel rajta, majd meglátod! Próbálj pozitívan gondolkodni!Tölts együtt több időt olyan emberekkel, akiknek kedveled a társaságát, esetleg tarts állatot, az is segíthet! Nézz vidám filmeket, hallgass ritmusos, jó zenét, neked is akarnod kell, hogy túllépj ezen!
Nem emlékszem mi volt az,ami anno nekem segített, de tisztán emlékszem, hogy állandóan elsírtam magam, sokszor mások előtt is.
Milyen a kapcsolatod a szüleiddel? Ez is közrejátszhat.
Úgy értem a 16 éves korban tipikus!
És ma már teljesen kiegyensúlyozott felnőtt ember vagyok, függetlenül a környezetemtől!
Majd én segítek pici lány :)
Írj privibe üzit, akarok veled beszélni!
Esetleg ha van msn-ed küld el a címed :)
Nem kell neked semmien pszihológus..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!