Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Na most mit csináljak!?

Na most mit csináljak!?

Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre, de nincs kedvem elmenni. Sok dolog miatt, először is mert nem vagyok megelégedve magammal külsőleg(súly), másrészt mert messzevan, harmadrészt mert nem hiszem, hogy ezt akarom tanulni. A gólyatáborba sem megyek el, tudom, sokan azt mondják, hogy el kell menni, mert akkor nem fogok senkit ismerni, de én 1000 százalék, hogy nem megyek el, ismerem magam, hogy zavarban lennék, mivel Balatonon lsz és fürdőruhára kell vetkőzni...de télleg egy gólyatáboron múlna az egész? Ha valaki nem megy el akkor kész, el van vágva, már sose talál barátokat? Mondjuk elég kevés férőhely van ugyh eleve egy csomóan nem fognak elmenni.
2010. júl. 29. 16:31
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én 10. leszek, de tavaly rám erőltette anyukám a gólya tábort. El mentem, de nem éreztem jól magam. Azt mondta anyukám, hogy azért mennyek,hogy ismerkedjek:XD De én ott is szégyenlősen elhúzódtam a többiektől, és a szobába ültem. Szep. mikor mentünk suliba nem is köszöntem nekik, minek a táborba egymásra se néztünk:XD Én azt javasolom, ha visszahúzódó vagy te se menj, mert biztos nem éreznéd jól magad.
2010. júl. 30. 11:27
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!