Felvettek egyetemre, de nincs kedvem elmenni. Sok dolog miatt, először is mert nem vagyok megelégedve magammal külsőleg(súly), másrészt mert messzevan, harmadrészt mert nem hiszem, hogy ezt akarom tanulni. A gólyatáborba sem megyek el, tudom, sokan azt mondják, hogy el kell menni, mert akkor nem fogok senkit ismerni, de én 1000 százalék, hogy nem megyek el, ismerem magam, hogy zavarban lennék, mivel Balatonon lsz és fürdőruhára kell vetkőzni...de télleg egy gólyatáboron múlna az egész? Ha valaki nem megy el akkor kész, el van vágva, már sose talál barátokat? Mondjuk elég kevés férőhely van ugyh eleve egy csomóan nem fognak elmenni.
Általában egy adott problémára a nehezebb megoldás hozza a legnagyobb sikert.
Fogyj le!
2010. júl. 29. 16:42
4/11 anonim válasza:
Ezt így könnyű mondani, hogy fogyj le. De sajnos elég nehéz megvalósítani. Én tudom.:/
2010. júl. 29. 16:48
5/11 anonim válasza:
Nyugi nem vesztesz semmit ha nem mész el gólyatáborba. Én se mentem, ráadásul másfél héttel később tudtam csak elkezdeni a sulit, de mindenki nagyon aranyos, közvetlen volt. Hamar barátokat találtam. Emiatt nehogy már ne járj egyetemre. Főleg, hogy fel is vettek. Legalább próbáld meg, ha nem tetszik egy félév vagy év után, akkor gondold át újra. Én is ott hagytam az első sulit egy év után, mert nem jött be, de a mostanit pl. imádom. Szóval fel a fejjel és ne gondolj ilyen butaságokra, hogy kövér vagy és nem lesz egy barátod se!!!
2010. júl. 29. 16:51
6/11 anonim válasza:
Mondjuk én középiskolába megyek, de mi is a balatonra megyünk gólytáborozni.
Én nem fogok bemenni úszni. Rajtam is van amúgy felesleg.
Kezdj el egészségesen élni, és többet mozogni. Ha nem is fogsz lefogyni teljesen gólyatáborra, akkor is megteszed az első lépéseket afelé, hogy jól nézz ki.
Szerintem menj el, ne ilyenen múljon már a jövőd!:)
2010. júl. 29. 16:52
7/11 A kérdező kommentje:
köszi a bíztatásokat:) a gólyatáborba biztos nem megyek..de köszi, hogy értelmes válaszokat adtatok, és nem rosszindulatúakat
2010. júl. 29. 17:20
8/11 anonim válasza:
Figyu, viszonylag gyorsan akarsz fogyni akkor a 90 napos diétát ajánlom. Első héten kb semmi eredmény, utána viszont naponta megy le 1- másfél kiló és ha abba is hagyod utána is tartod még vele a súlyod rendesen. Nálam legalábbis így volt, nekem bejött.
2010. júl. 29. 18:34
9/11 A kérdező kommentje:
tényleg? mert a legtöbb diétánál állítólag visszahízod az egészet ha abbahagyod, vagy ami rosszabb a dupláját! de ha te azt mondod h neked bejött, akkor az tök jó :D lehet h embere válogatja
2010. júl. 29. 19:16
10/11 anonim válasza:
Jaj, kit érdekel?
Rajtam van plusz kiló, mégis elmentem oszikirre, 3 napig CSAK fürödtök fürdőruciban!
Piszkáltak? Beszólt valaki?
Nem mernek!
Vannak a suliban egy szál bél gyerekek...
Hallom, hogy lépcsőházban mondja a többinek (nem tudta, hogy én ott voltam) hogy ez a gyerek (én *-*) ge** kövér.
Előttem nem meri mondani, mert ráfújok, elesik, és betörik a feje ... -_-
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!