Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Az miért lehet, hogy előbbre...

Az miért lehet, hogy előbbre vagyok a gondolatokkal mint mások?

Figyelt kérdés

Szóval társaságban amikor beszélgetünk valamiről, gyakran gondolatban én már előbbre tartok és beszélek, beszélek közben a többiek nem értik hogy került ez bele a témába, illetve néga van olyan aki érti amit mondok épp, de leggyakrabban csak néznek. És akkor leesik, hogy gondolatban már ott voltam, de nem mondtam ki és anélkül csatoltam hozzá a mondanivalómhoz és akkor visszavezetem és úgy már értik. Szóval nagyon figyelnem kell hogy ne haladjak előre .. ezt miért csinálom? Tanuljak meg újra kommunikálni? Szétszórt lennék vagy csak az elmémet kellene csendesíten hogy koncentráltabb tudjak lenni?

Vagy ök nem fogják amit mondok? Én nagyon magamat okolom, hogy ilyen vagyok, ennyi ember egyszerűen nem lehet hülye hogy nem ért a nyelvemen. Gyakran a saját férjem se 😄. Köszi ha adtok tippeket mi lehet velem.

2020. ápr. 16. 16:03
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Legyél jelen a felesleges előre gondolkodás helyett. Figyelj arra, amit mások mondanak, és ne a gondolataidra figyelj.
2020. ápr. 16. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!