Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tehetnék, hogy nem legyek...

Mit tehetnék, hogy nem legyek állandóan ideges?

Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok valami türelmes tipus,nagyon hamar,feltudom magam húzni,még piti dolgokon is.szerintetek mi a megoldás?
2010. júl. 27. 14:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
13%
Pl uralkodsz magadon mint egy ember?
2010. júl. 27. 14:19
 2/13 anonim ***** válasza:
66%
Nálam teljesen ugyan ez volt a helyzet...hirtelen bepöccentem...és néha még én sem tudtam, hogy igazából miért, csak éreztem, hogy majd szét vet az ideg. Aztán elkezdtem gondolkodni, hogy vajon miért. És rájöttem arra, hogy azóta van, mióta kávézom. Drasztikusan lecsökkentettem a napi adagot...mert kíváncsi voltam van e összefüggés. Hihetetlen de azóta teljesen nyugodt vagyok. Most már csak reggel iszom, de csak egy kortyot és minden ok. Valakire nincs jó hatással...ez van. Nem lehet, hogy nálad is valami ilyesmi a gond. Komolyan...
2010. júl. 27. 14:28
 3/13 anonim ***** válasza:
31%
az amit az első mond..
2010. júl. 27. 14:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg!Tudatosan gondold végig, hogy van-e értelme az idegeskedésnek, és ha belátod, hogy nincs, akkor már csak gyakorolnod kell az önuralmat! Sok más ember is megpróbálkozhatna vele!
2010. júl. 27. 14:33
 5/13 anonim ***** válasza:
0%
Fordulj orvoshoz!
2010. júl. 27. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megijeszteni, de ez akár betegségre is utalhat, hogyha ez csak mostanában jelentkezett, vagy csak néhány éve tart.
2010. júl. 27. 14:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Fordulj te orvoshoz kedves válaszoló!!!Nem az ilyen véleményekre vok kiváncsi.Inkább máshol töltsd az idődet:-)))
2010. júl. 27. 14:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Neked tényleg bajod van.. és hamar ideges leszel. Én is ajánlom az orvost.( Teljesen komolyan mondom.)
2010. júl. 27. 14:47
 9/13 anonim ***** válasza:
2010. júl. 27. 14:51
 10/13 anonim ***** válasza:
2010. júl. 27. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!