Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék hogy ne gépezzek...

Mit tehetnék hogy ne gépezzek állandóan?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy számítógép függő vagyok-e de ha unatkozok nincs más mit csináljak mint gépezzek. De akkor egész nap. Eddigi rekordom két nap a míg nem gépeztem de a végén már nem bírtam. Fájt hogy nem gépezhetek!
2010. nov. 21. 17:01
 1/7 anonim ***** válasza:
2010. nov. 21. 17:05
 2/7 anonim válasza:

na ez engem is érdekelne..

nálam nincs is olyan,h ne gépezzek. szinte mindig gépezek. kivéve nyaraláson,kiránduláson vagy ilyesmi.de héa ott is hiányzik

2010. nov. 21. 17:06
 3/7 A kérdező kommentje:
értelmes választ látom nem kaptam :(
2010. nov. 21. 17:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Húú az nagyon szar régen én is így voltam.Szerintem ahányszor arra gonolsz,hogy gépezz inkább menj ki a friss levegőre egy kicsit.Menj el a könyvtárba és keress egy olyan könyvet ami tényleg érdekel(ne online!) vagy tölts le gey filmet.Ha van testvéred akkor játsz vele egy kicsit ha kisebb ha nagyobb akkor pedig bosszantsd egy picikét ;) Ha van háziállatok akkor takarítsd ki a helyét csinálj neki aprobb játékokat,vagy csinálj neki valamilyen kaját(rengeteg recept van a neten).Egyébként mindjárt itt a Karácsony is,csinálj valami ajándékot mindenkinek kézzel.Hidd el jobban jösz ki mintha vásárolnál és másoknak is jobban fog tetszeni.A szobádba akár rendet is rakhatsz vagy tanulhatsz is (ha muszáj ^__^").Esetleg menj el a nagymamádhoz(ha a közeledbe lakik) és mosogass el ott vagy sepregess.Hidd el nagyon hálás lesz neked.Vagy ha van kutyád akkor tanítsd meg különböző trükkökre. A lényeg,hogy ne gondolj folyton a számítógépre hiszen nagyon rontsa a szemedet és ha sokat van bekapcsolva elléggé drága lesz a számla is...
2010. nov. 21. 18:29
 5/7 A kérdező kommentje:
uccsó válaszolónak köszih.... am (rengetek recept van a neten) nah igen.. itt is a számitógép :D
2010. nov. 22. 16:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát nekem úgy sikerült megállnom hogy rászoktam a tv-re. Most már szinte alig ülök gép elött
2010. nov. 23. 23:47
 7/7 manóka20 válasza:

4/6-NAK

igen vannak receptek a NETEN!! minden a neten és mindent onnan lehet lenézni. pl én szívesen csinálok DIY cuccokat, de ahhoz net kell és ha már fenn vok akk ott is maradok

2013. okt. 2. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!