Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha még mindig gyereknek...

Baj, ha még mindig gyereknek tartom magam?

Figyelt kérdés
Most leszek 18 és abszolút gyereknek tartom magam... fizikailag is a gyerekkorba tartozom még inkább, (174 centi, 60 kiló), de azonkívül vannak ilyen gyerekes dolgaim, még érzem a bújócska izgalmát, kísérletezek, pirózok... ez baj?
2010. júl. 24. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Mindenki más. Ha így érzed magad jól, akkor ez van:)

Van olyan 30 éves ismerősöm, aki nagyáruházban visítva kapott le a polcról egy gigantikus gömb alakú pingvint, megvette magának nőnapra, aztán hazáig szorongatta, gügyögött neki:D

2010. júl. 24. 22:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Sztem a felnőtteket is elkapja néha a gyermeki énjük,és képesek önfeledten játszani,akárcsak mint a gyerkőcök..!Nincs ezel semmi gond,ha épp egy adott ideig tart de ha igy éled a mindennapjaid a nap 24 órájában,az már kicsit gáz!
2010. júl. 24. 22:21
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

24 éves vagyok, van két lányom, 6 és 1 évesek, de még én is gyereknek érzem magam.

Mikor pár hete vidámparkban voltunk, a nagyobb lányommal egymás után tízszer ültünk fel a hullámvasútra és végig sikítottuk az egészet :-) Együtt mentünk el megnézni a Shreket a moziban, de nem azért mert ő akarta látni, valamint minden Barbie-s mese szövegét kivülről tudom, mert már vagy százszor láttam az összeset. :-)

A lányokkal délutánonként kimegyünk a kertbe és addig saralunk, míg úgy nem nézünk ki mint a malacok. Nem érdekel ha sáros lesz a ruhánk és a cipőnk, hiszen majd megmosakszunk.

Ezek miatt sokan azt gondolják, hogy nem vagyok anyának való, hiszen milyen gyerekesen is viselkedem, de engem nem érdekel. Sokkal jobb a viszonyom a lányaimmal mint amilyen az én szüleimnek valaha is volt velem, hiszen nem csak anyaként tekintenek rám, hanem játszópajtásként is, aki ugyanúgy benne van minden bolondságban mint ők.

Nagyon ritka az, mikor roszz kedvem van, és azt hiszem ezt kevés két gyerekes anya mondhatja el magáról.

Szóval szerintem maradj addig gyerek amíg jónak látod, nem kell mindenkinek komolynak lennie. :-)

2010. júl. 25. 01:14
 14/16 anonim ***** válasza:
én 20 vagyok, és még sohasem éreztem magam felnőttnek... nem arról van szó, hogy idiótán és felelőtlenül viselkedem, nem veszek komolyan semmit, csak nem éreztem semmiféle "gyerekből felnőtté" váltást az évek alatt - és persze most is imádok hülyülni, kommandóst játszom a lépcsőházban satöbbi (: múltkor az egyetem egész épületét végigmarhultuk, mert azt játszottuk, hogy kémek vagyunk, szétröhögtük magunkat :DDD
2010. júl. 25. 10:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi baj lenne ezzel? Én 38 éves vagyok és autómodelleket gyűjtök, tiniknek való zenéket is hallgatok sokszor, szeretem élvezni az élet gyermeteg részeit és taszítónak látom a "felnőttes felnőttek" besavanyodottságát.
2010. júl. 25. 10:49
 16/16 Eninővér ***** válasza:

Nah, azt hiszem jelenleg én vagyok számilag (44) a legöregebb, ha illik ilyet írni, de agyilag, nos teljesen igaz, hogy az IKREK örök gyerek.Egyik felem felelősségteljes anyuka és ápolónő, másik Garfield és Hello kitty meg más plüssöket, cuccokat gyűjt, imádja az aquaparkokat, rajzfilmeket, dizsit, lego-t is,állatos szőrös tollai vannak és kit érdekel mások véleménye? :-)))

"Akit az Istenek szeretnek, meghagyják gyereknek"

2010. júl. 26. 01:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!