Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Baj, ha még mindig gyereknek...

Baj, ha még mindig gyereknek tartom magam?

Figyelt kérdés
Most leszek 18 és abszolút gyereknek tartom magam... fizikailag is a gyerekkorba tartozom még inkább, (174 centi, 60 kiló), de azonkívül vannak ilyen gyerekes dolgaim, még érzem a bújócska izgalmát, kísérletezek, pirózok... ez baj?
2010. júl. 24. 20:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

nem baj, ha gyereknek tartod magad :)

a 18 csak egy szám ugyanolyan, mint a többi semmi eget rengető változás nem fog beállni tőle amitől hirtelen felnőttnek kéne érezned magad. Ez majd szép lassan kialakul, de sokan vannak akiknél nem . De szerintem nem baj ha az embernek vannak gyerekes dolgai :) néha bájos is tud lenni *-*

18/L

2010. júl. 24. 21:02
 2/16 A kérdező kommentje:

Szerintem kissé földhözragadt vagy.

Van olyan, aki még felnőttkorában is "legózik" és gyűjti a ritkább darabokat... és mi rossz van abban? Van egy szenvedélye. Sokan ezt csinálják, csak más formában. Az, aki pirotechnikus, talán nem azért csinálja, mert gyerekkorában megszerette a robbanásokat? Abban, aki műrepülő, versenypilóta, nem egy gyerek veszett el? Vagy abban, aki sportkocsit vesz? Szokták mondani, hogy a fiúkat és a férfiakat csak a "játékszereik" ára különbözteti meg. Akárhogy is, inkább ilyen legyek, mint egy begyöpösödött könyvelő vagy életre ráunt ember, akiből annyi van manapság...

2010. júl. 24. 21:04
 3/16 anonim ***** válasza:
Én huszonéves vagyok, és én is.
2010. júl. 24. 21:09
 4/16 anonim ***** válasza:
ez mind igaz, de 18 év körül inkább csajozni kellene meg stb... aztán majd lehetsz pirotechnikus is
2010. júl. 24. 21:11
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
34 évesen még mindig nagyon szeretek számháborúzni. Szerintem pont, hogy fontos, hogy legyenek ilyen dolgaid. Az, hogy felnőtt vagy nem jelenti azt, hogy nem szeretsz önfeledten játszani. Sokkal inkább a felelősségvállalás kialakulásában látom a felnőttes érettséget. Egy felnőtt már felelősséggel áll a munkához, a családhoz másokhoz.
2010. júl. 24. 21:17
 6/16 anonim ***** válasza:
18 vagyok és leülök legózni:D xDKicsit cinkes de jólérzem magam:DMeg akármilyen játékra rávehető vagyok...örökgyerek^^
2010. júl. 24. 21:18
 7/16 anonim ***** válasza:

"de 18 év körül inkább csajozni kellene meg stb... aztán majd lehetsz pirotechnikus is"

Mégis miért ? Létszükséglet? Ezt várja el a társadalom?

Vagy az élő szövetek elégetése előrébb visz a pirotechnikai tanulmányokban?

2010. júl. 24. 21:25
 8/16 A kérdező kommentje:

"de 18 év körül inkább csajozni kellene meg stb... aztán majd lehetsz pirotechnikus is"

Mégis miért ? Létszükséglet? Ezt várja el a társadalom?

Vagy az élő szövetek elégetése előrébb visz a pirotechnikai tanulmányokban?

Nem, amúgy tök igaza van, de arra meg képtelen vagyok. Lásd itt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__10338.. ---bár ez nem tartozik ide

2010. júl. 24. 21:49
 9/16 anonim ***** válasza:
2 éve én is pont így éreztem, most 20 vagyok, és már elmúlt. Mostmár nem gyereknek érzem magam, hanem rendesen "20 éves lánynak", ahogy kell :-) És örülök neki, így sokkal jobb érzés!
2010. júl. 24. 21:55
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Én 20 vagyok, nem sokkal több, de nekem is vannak gyerekes dolgaim.

Emellett komoly vagyok, képes vagyok komoly dolgokra, de nem kell besavanyodni. :)

Pl. párom szülei lenézik az összes rajzfilmet, mert undorító gyerekes szokás... Nekünk is beszóltak, amikor valami mesét néztünk, hogy ebből már kinőttünk. Savanyúak nagyon, társasozni se lehetne velük... Mindig csak a politika...

2010. júl. 24. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!