Ez az állapot mi? Elveszettség? Vagy szorongás? Vagy ez most mi.
Egész gyerekkoromban határozott voltam.Mentem barátkozni,baszt.am rá hogy mi hogy lesz,lovagoltam,új dolgokat csináltam.
De most gimiben (sulit váltottam egy ismert közösségbe)egyszer észrevettem hogy nem nevetgélek a többiekkel és nem beszélgetek.Megijedtem hogy mivan ha megváltoztam.Ezért elkezdtem erőltetni a beszélgetéseket.Elkezdtem ráparázni,szorongani hogy hogyan is csináltam eddig hogy emberekkel beszélgettem.Most eljutottam oda hogy fogalmam sincs milyen vagyok és eddig hogy csináltam mindent.Nem sportolok,ha felkelek ezt próbálom megoldani.Elakadtam🤷A barátommal is romlik a kapcsolatom mert amikor ez az egész elindult akkor ismert meg.Szóval ő is látja hogy milyen kis esetlen fura lettem🤷
Honnan tudom hogy legyek önmagam?
17/L
Szerintem szociális fóbiád van, és egy könyv segítségével talán egyedül is kimászhatsz belőle:
Reneau Z. Peurifoy: Szorongás, fóbiák, pánik - Hogyan legyünk úrrá félelmünkön? (a google-ba az előző szöveg után írd be, hogy pdf, és keresd az ujkorklub… oldalt)
Az alábbi linknél olvashatsz is róla, de az oldalon is érdemes szétnézni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!