Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagy baj van? Olyan mintha...

Nagy baj van? Olyan mintha mindenki ellened lenne?

Figyelt kérdés

Nyugottan írd meg ide ami bánt és majd igyekszem segíteni :)

Nagyon sok fiatal gyermek és szülő fordul hozzám kérdéseivel :)

Ha tudok mindég szivesen segítek :)

Írd le hogy mibánt, miben szeretnéd segítségemet és igyekszem segíteni, persze az sem árt, ha a korotokat és nemeteket is leírjátok :)

23L

2010. júl. 21. 21:29
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

18/L

Az a bajom, hogy 'édesanyám' mindig az apámhoz küld(hogy költözzek oda), mondván csak a terhére vagyok, idegesítem, hagyjam békén, de apám egy alkoholista, nem szívesen költöznék hozzá, máshova meg nem tudok menni... :S

2010. júl. 21. 21:34
 2/24 A kérdező kommentje:

Kedves Roxana!

Teljes mértékben megértelek és elhiszem hogy ez neked nagyon nehéz, hisz két szülö közt nem valami könnyü vergödni. Szerintem próbálj meg anyuddal leülni és elmondani neki, hogy még csak 18 éves vagy és neked szükséged van rá... És hogy apud nem nyujtana neked akkora biztonságot, mint amilyent ö tud. És azt is mond neki hogy ez neked is nehéz, nem csak neki, hisz neked kell az egészet elnyelni és te vagy az aki nem dönthet. És ha ez sem vállik be, akkor próbálj meg mamáddal beszélni erről vagy valakivel akivel még közeli rokonok, barátok vagytok és próbáljatok közösen is valami megoldásra jutni, én bízom benne hogy anyud valóbán megbánná ezeket a mondatokat amiket mondott neked miútán belátná hogy nem vagy otthon és hogy még is az ö lánya vagy. Remélem tudtam akár 1 picit is segiteni, de ha nem akkor nyugottan fejtsd ki bövebben a kérdésed, esetleg hogy melyik részen szeretnél több segitséget kapni :)

2010. júl. 21. 21:40
 3/24 anonim ***** válasza:

nekem nem olyan komoly a problémám, de remélem nem baj, ha írok.. :)

barátommal 3 éve vagyunk együtt...a legnagyobb "vitaforrás" közöttünk az, hogy cigizik...amikor összejöttünk, megígérte, hogy leszokik, de azóta is csak ígérgeti...sokszor kap el az idegbaj, ha rágyújt (családomban tarol és jelenleg is tarol a cigi, nem egy rokonom szenved már tőle...) tudom, az ő élete, meg nekem semmi közöm hozzá, de annyira idegesít...valami ötlet, hogy legalább ha velem van ne gyújtson rá? (tudom, nem nagy probléma, de ma is ezen veszekedtünk... :(

2010. júl. 21. 21:53
 4/24 A kérdező kommentje:

Kedves ma 21:53-as!

Erről bizony nehéz leszokni, és ha máj napig csak igérgette, akkor ezek után sem fog leszokni róla.

Szerintem kérd meg szépen hogy legalább mikor veled van negyújtson rá, mert ezt nem tudod elviselni. (Tudom hogy mennyire rossz egy olyannal csókolozni aki a hamutálcára emlékeztet, sokszor megtapasztaltam már)

Szerintem ezlrt nem érdemes veszekedni, hisz nem megcsalás vagy valami nagyobb gond, de viszont igen kellemetlen az ilyeneket megcsókolni akár hozzá bujjni is... Szerintem próbáld neki elmagyarázni, hogy mennyire is zavar téged ez, és hogy miért. Mond neki, hogy szereted és elfogadod minden hibáját csak nagyon szépen kéred amikor veled van ne gyújtson rá. És ha nem eggyezik bele akkor tarts vele csókszünetet, ha szeret előbb utobb ugy is észbe kap hogy tényleg ocsmányul büzlik ettöl... ha pedig ezért ott hagyna akkor sosem szeretett olyan igazán hogy lemondjon a cigiről... De szerintem megfogja érteni és elöbb utobb eredményt fogsz elérni nála:) Tehát ne add fel higgy magadban és nefélj tőle hogy ott hagy! mert ha szeret akkor ezt előbb utobb ugy is megteszi csak is a kedvedért :) Remélem segitettem valamennyit :) Sok sikert !

2010. júl. 21. 22:00
 5/24 anonim ***** válasza:
igazad van, ezt a csókszünetet megpróbálom, köszi!! :)
2010. júl. 21. 22:02
 6/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szivesen :)
2010. júl. 21. 22:03
 7/24 haggyámán ***** válasza:
Én inkább csak privátban küldeném el, ha lehetséges.
2010. júl. 21. 22:12
 8/24 A kérdező kommentje:
Rendben
2010. júl. 21. 22:17
 9/24 A kérdező kommentje:
Tovvábbra is várom kérdéseiteket... Szerintem igy itten is megbirjátok írni, mivel névtelenül megy az egész, sajnos az e-mail cimem az az én saját privát dolgom ezért is bocsánatot kérek tőletek
2010. júl. 21. 22:26
 10/24 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem sincs olyan hű de nagy problémám ,de én mégis szenvedek tőle:S Nagyon hosszú lenne leírni,nehezen barátkozok,alig merek beszélni,a suliba is mindig bántottak,mondták,h ronda vagyok és kövér stb...Ha valaki szeret azzal meg vmiért én vagyok ellenséges:SÉS most egész nyáron nem mentem senkivbl sehova,mert már az utcára is félek kimenni:S Nem vagyok kiváncsi a sok emberre:SÉs bármit csinálok,nem érzem jól magam:(
2010. júl. 22. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!