Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érzed azt, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érzed azt, hogy mindenki ellened fordult, és mindenki utál? Hogy egy vagy két emberen kívül nem számíthatsz másra?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 23. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
Háát olyat nem éreztem még hogy mindenki ellenem van, de olyan már nagyon sokszor volt, hogy a problémáimra és a gondjaimra egyedül maradtam. És nem igazán számíthattam senkire.
2010. ápr. 23. 17:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Én igen. Szinte egész életemben. Nem vagy egyedül.

22/F

2010. ápr. 23. 17:34
 3/6 anonim ***** válasza:
You are not alone ,kid . Don't give up!
2010. ápr. 23. 17:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Utolsó nagyon megnevettetett. És tényleg mindenkinek mondom én is, hogy ne adja fel.
2010. ápr. 23. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem is voltak ilyen érzéseim,beszereztem egy kis szteroidot aztán neki álltam gyúrni mint állat,lefoglaltam magam,aztán megváltozott minden
2010. ápr. 23. 22:22
 6/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van sokszor mikor feleszmélek hogy ha valakinek valami gondja van nekem mindég elmondhatják segitek, de mikor nekem van gondom akkor mindenki magamra hagy... És nem is érdekli őket hogy most mi van velem...

Nagyon sz*r érzés... De egy idő után elmúlik majd újból előről ismétlődik...

:/

17L

2010. júl. 22. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!