Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám újra kezdeni az...

Hogyan tudnám újra kezdeni az életemet?

Figyelt kérdés
16 évig két munkahelyen dolgoztam párhuzamosan, csoda hogy még élek. Ez mellet két házat tartottam el és egy igyekeztem karban tartani. Az egyik saját a másik pedig egy örökölt a tatámé volt ami tavaly nyáron sikerült eladni szerencsésen. Hárman testvérek örököltük a házat, senki sem volt képes rá hogy az a ház kívül és belől jó állapotban legyen. Már akkor is dolgoztam azon a házon amikor tatám élt mert ő 9 éve halt meg. Én úgy érzem hogy engem teljesen kihasználtak mivel csak én voltam rá képes hozzá állásban hogy az a ház össze ne dőljön. Nem volt időm se ismerkedésre, se barátkozásra, se szórakozásra. Amikor tatám meghalt én fizetem a számlákat nem akartak egyett sem kifizetni ezért voltam kénytelen két helyen dolgozni. Újra szeretném kezdeni az életemet. Most már csak egy munkahelyen dolgozok és egész jó a fizetésem. Jártam pszichiáterhez de az csak tanácsokat adott mivel hogy én már ezek közben depressziós lettem, ki alakult nálam sajnos. Gondoltam már arra is hogy újra elkezdek járni népi táncra mivel hogy én azt nagyon szeretem csinálni. Tanácsadiókra vagyok kíváncsi hogy ki hogyan kezdené újra az életet az én helyemben. 31 éves vagyok és vidéken lakók se szórakozási lehetőség se semmi itt nincs semmi lehetőség.
2020. jan. 15. 18:12
 1/3 anonim válasza:
100%
Azzal már jó uton vagy hogy elhatároztad magad. Költözésre szeretnélek rábeszélni. Új élet új helyen! (Sokat költöztem nekem ez könnyen ment.) Ez az első választó út. Ha maradsz sokkal nehezebb...
2020. jan. 15. 18:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Keress egy csajt és iratkozz be valamilyen OKJ-s képzésre!

Szórakozás meg lehet ha van internet. Csinálj társasjáték klubot helyben. Vállalj közösségi munkát a faluházban! Tanulj nyelveket!

A munka megedzett. Tekints magadra úgy mint egy dolgos emberre aki bármit elérhet!

Mindenképpen keress magadnak egy csajt!!

2020. jan. 19. 20:03
 3/3 anonim válasza:
A néptánc mindenképpen szuper! a depresszióra is nagyon jó, nagyon jó a hangulata, segít megélni az érzéseket, és levezetni a feszültséget. és közben társaságban vagy, olyan emberekkel, akik ugyanazt szeretik, amit te, ez is biztos, hogy nagyon jó! szerintem a pszichológushoz is járj továbbra is, nagyon hasznos lehet. segít megkeresni, hogy mi az ami érdekel, és szorgalmazza, hogy csináld. én ezt is mindenképpen ajánlom. Ha meg tényleg teljesen új életet szeretnél kezdeni, akkor költözz el, válts munkát, de nem biztos, hogy szükség van rá. :-) Hajrá!
2020. febr. 5. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!