Mit lehet kezdeni egy nárcisztikus személlyel? Mit tegyek, ha tönkretette az életemet?
Figyelt kérdés
Emlékszem még tavaly ismertem meg,eleinte nagyon elhitette velem,hogy jó barátom,majd ahogy teltek az idők,megismertem új embereket,és azokkal is jóban lett. Mindenhol őt láttam. Észrevettem,hogy folyamatosan hivogatott,fenyegetett. És én nem tudtam semmit sem csinálni. Üzenetben is engem fenyegetett. Ezeket lementettem már régóta. Most pedig kedveskedik nekem,hogy jajj azokat úgy sajnálja,meg hogy bocsássak meg neki. A barátaim már szinte nem is a barátaim. Mert úgy tudja manipulálni őket. Egyszerűen mindent tönkretett az életemben. Nem tudok felállni a padlóról.2018. dec. 16. 16:26
1/7 anonim válasza:
Fel kell piszkálni jó alaposan. Aztán " büntiből" ő fog téged ignorálni. Vicces hogy okosnak hiszik magukat de szörnyen ostoba teremtések. Én ìgy szabadultam meg egy nárcisztikus barátnőmtől.
2/7 anonim válasza:
1 + 1
Hozzátenném hogy amikor elkezdődik a bünti el kell játszani a bűnbánót aki nagyon sajnálja hogy a drága nárci nem foglalkozik veled. Úgy kell tenned mintha megalázkodnál előtte. Akkor értéktelen leszel a szemében, az egóját ugyan feljebb tolod de ez már mások problémája lesz te megszabadulsz tőle :D
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a tippet. De azt hiszem ez már megvolt.
2018. dec. 16. 16:48
4/7 A kérdező kommentje:
És igen jellemző rájuk az egoista,beképzelt viselkedés.
2018. dec. 16. 16:52
5/7 anonim válasza:
Egyáltalán ne állj vele szóba! Teljesen iktasd ki az életedből, közösségi oldalakról tiltsd, telefonját ne vedd fel, ha pedig szám nélkül telefonál, azonnal tedd le, utcán úgy menj el mellette, mint egy idegen mellett, ha utánad szól, ne halld meg. Ez az ember számodra nincs. A barátaid pedig vagy visszajönnek vagy nem is voltak igazi barátok, viszont lesznek az életedben újak.
6/7 A kérdező kommentje:
Ha valamikor az elején felhoztam neki a nárcisztikus személyiségzavart,akkor miért lett ingerült ?
2018. dec. 16. 16:56
7/7 anonim válasza:
Mert ez neki sértés!
Nem szabad a szemükbe mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!