Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon utálom az életemet...

Nagyon utálom az életemet suliba mindig szekálnak hogy jaj de csunya vagy hogy lehec ijen csunya stb most mitcsináljak öljem meg magam mert nem vagyok ojanok mit ők mitcsináljak?

Figyelt kérdés
nagyon utálom az életemet suliba mindig szekálnak hogy jaj de csunya vagy hogy lehec ijen csunya stb most mitcsináljak öljem meg magam mert nem vagyok ojanok mit ők mitcsináljak!?
2019. nov. 16. 08:55
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
ha cunnya vagy ezvany ojan cuny esz kesz
2019. nov. 16. 09:37
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Foglalkozz a hobiddal, vagy tanulj, hogy sokra vihesd.

Egyáltalán nem biztos, hogy csúnya vagy, csak más, ami később nagyon sokat változhat, főleg ha teszel érte.

Szólj a szüleidnek vagy a tanároknak, menj másik iskolába, vagy úgy halj meg, hogy ők ölnek meg. De magadt ne bántsd soha!

2019. nov. 16. 10:35
 3/6 anonim ***** válasza:
velem is így volt most kb úgy nézek ki most mint egy modell ne higy nekik nincs igazuk
2019. nov. 16. 11:21
 4/6 A kérdező kommentje:
Jojó😊
2019. nov. 16. 12:56
 5/6 anonim válasza:
A boldog emberek elfogadják magukat és másokat,és ennek megfelelően viselkednek. Még nem elég érettek ahhoz hogy felfogják amit mondanak annak semmi értelme, te kezeld éretten ez a helyzetet azzal,hogy nem érdekel mit mondtak rád.
2019. nov. 16. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
jó csak tudod szar érzés amikor valaki aszmodja hu de csunya vagy en ijenkor aszt szoktam modani senki semm tökéletes ha valakinek nem jövök be nem kel nezni
2019. nov. 16. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!